Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Εκδήλωση της ΝΔ με θέμα «Πολιτισμός για όλους: Μια συζήτηση για όσα έγιναν και όσα πρέπει να γίνουν»

Παρασκήνιο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε μια ακόμα ανοιχτή εκδήλωση- συζήτηση της Νέας Δημοκρατίας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιεί το κόμμα με στόχο την ανάδειξη του κυβερνητικού έργου με θέμα «Πολιτισμός για όλους: Μια συζήτηση για όσα έγιναν και όσα πρέπει να γίνουν». Κεντρική ομιλήτρια ήταν η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, ενώ η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Ελευσίνα η οποία έχει ανακηρυχθεί ως Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα για το έτος 2023.

Χαιρετισμό απεύθυναν, ο Υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Δυτικής Αττικής Γιώργος Κώτσηρας, οι βουλευτές Δυτικής Αττικής Αθανάσιος Μπούρας και Βαγγέλης Λιάκος, ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου, η πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δυτικής Αττικής Κούλα Παραδείση, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ελευσίνας της ΝΔ Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Δυτικής Αττικής Γιάννης Σωτηρίου.

1Qju

Στη συζήτηση την οποία συντόνισε η Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ αρμόδια για τα Περιφερειακά ΜΜΕ Έλενα Σώκου, συμμετείχαν εκπρόσωποι διάφορων κλάδων του πολιτισμού: το Μέλος Δ.Σ. του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου Ιφιγένεια Βλαχογιάννη, η Ηθοποιός και Πρόεδρος της ΕΚΟ Πολιτισμού της ΝΔ Αντιγόνη Κανάκη, ο Συγγραφέας, Κριτικός θεάτρου και καθηγητής Κωνσταντίνος Μπούρας και η χορογράφος Αγγελική Αναργύρου.

 Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο Γραμματέας Οργανωτικού ΝΔ Στέλιος Κονταδάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος, ο Συντονιστής του Διαγραμματειακού ΝΔ Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου, η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού Πίστη Κρυσταλλίδου, ο Γραμματέας Ατόμων με Αναπηρία ΝΔ Κώστας Λολίτσας, ο Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων Άκης Μπάφας, ο πολιτευτής Δυτικής Αττικής Στέφανος Πουλής, ο τ. πρόεδρος ΕΑΓΜΕ Ανδρέας Τσώκος, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργος Σακελλαρίου, Μάρθα Σαμαρά, Γιάννης Παπαγεωργίου, Βασίλης Γακόπουλος και Δημήτρης Γκουλής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Καρφιά» Αντώναρου κατά Γιώργου Τσίπρα: «Δεν χρειαζόμαστε νέους Κατρούγκαλους»

«Σε μια κορυφαία εκλογική αναμέτρηση ένα μεγάλο κόμμα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πάει -και πρέπει να πάει- με μια γραμμή κι ενιαίο λόγο. Όσοι θέλουν να παίξουν τον δικό τους ταμπουρά, αυτο...

Τι... περίεργο συνέβη στη βάπτιση του Ανδρουλάκη στο Αρκαλοχώρι - Τι σχηματίστηκε στην κολυμβήθρα

Με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο σχολίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης την πληροφορία που μεταδόθηκε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είπε πως κατά τη βάπτισή του σχηματίστηκε ένας σ...

Φόρτωση άρθρων...