Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Έλενα Ακρίτα: Γιατί δεν θα πάω στις Σπέτσες - Για την κομματική πειθαρχία, καλύτερα να λάβετε υπόψιν τη δήλωση Αυγέρη, όχι Κασσελάκη

Παρασκήνιο

Τους λόγους για τους οποίους δεν θα μεταβεί το επόμενο Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης έχει καλέσει τους βουλευτές του κόμματος εξήγησε η Έλενα Ακρίτα.

Είναι η δεύτερη βουλευτής του κόμματος, μετά την Κυριακή Μάλαμα που δηλώνει ότι δεν θα παραστεί στην εκδήλωση. Στις Σπέτσες δεν θα μεταβεί ούτε ο Αλέξης Τσίπρας. Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο Action 24, είπε ότι το email με την πρόσκληση στάλθηκε σε βουλευτές και κομματικά στελέχη.

«Δεν το διέρρευσα εγώ, κάποιος άλλος διέρρευσε την απάντησή μου», είπε, αν και διατύπωσε κάποια εικασία για το ποιος μπορεί να το έκανε.
Όπως και αν έχει, συνέχισε, στις 19 Ιανουαρίου έχει προγραμματίσει να μιλήσει για το δημογραφικό σε εκδήλωση που διοργανώνεται εκείνη την ημέρα.
Συζητήσαμε με τον Στέφανο Κασσελάκη, ήπιαμε καφέ στη Βουλή και του εξήγησα την πρότασή μου, πρόσθεσε η βουλευτής.

Υπενθυμίζεται ότι στην απάντησή της η Έλενα Ακρίτα έγραφε: «Γιατί να μην πάμε σε περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές ή πλημμύρες; Καρδίτσα, Έβρο, Ρόδο, Εύβοια, Βόλο. Να γυρίσουμε τα χωριά, να μιλήσουμε με τους κατοίκους, να διαπιστώσουμε τί έχει (ή ΔΕΝ) έχει κάνει η κυβέρνηση όλο αυτό τον καιρό» εκφράζοντας τη διαφωνία της με το ύφος της επιστολής.

«Όποιος νομίζει ότι είμαστε στον ΣΥΡΙΖΑ υπό σταλινικό καθεστώς κάνει μεγάλο λάθος», είπε ακόμη στο Action 24 η Έλενα Ακρίτα και πρόσθεσε ότι «ο Κασσελάκης είναι ανοιχτός στην αντίθετη άποψη, δεν υπάρχει ‘αποφασίζομεν και διατάσσομεν’» στον ΣΥΡΙΖΑ για κανέναν».

Ακρίτα: Για την κομματική πειθαρχία, καλύτερα να λάβετε υπ' όψιν τη δήλωση Αυγέρη, όχι Κασσελάκη 

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα επισήμανε ότι δεν χρειάζεται κομματική πειθαρχία στο θέμα των ομόφυλων ζευγαριών, παραπέμποντας στις δηλώσεις της Δώρας Αυγέρη, υποστηρίζοντας ότι ίσως έχει γίνει κάποια παρανόηση με τις δηλώσεις Κασσελάκη.

Όταν ο δημοσιογράφος του Action 24 Σεραφείμ Κοτρώτσος ρώτησε ποια δήλωση να λάβει υπ' όψιν του, εκείνη της εκπροσώπου Τύπου ή του προέδρου του κόμματος, η κυρία Ακρίτα απάντησε: «Θα έλεγα της εκπροσώπου που μίλησε ένα 24ωρο μετά», επιτείνοντας το μπάχαλο στην Κουμουνδούρου.

Ακρίτα: Δεν νομίζω ότι θα μπει κομματική πειθαρχία.

Κοτρώτσος: Αφού το είπε ο Κασσελάκης.

Ακρίτα: Η κυρία Αυγέρη αργότερα είπε δεν θα μπει.

Κοτρώτσος: Εγώ ποιον να ακούσω; Τον πρόεδρο ή την εκπρόσωπο;

Ακρίτα: Να ακούσετε την εκπρόσωπο Τύπου που μίλησε μία ημέρα μετά.

Η Ακρίτα «δείχνει» Πολάκη: Δεν θα μας πει η κοινωνία τι θα κάνουμε

Η Έλενα Ακρίτα αναφερόμενη εμμέσως - χωρίς να τον κατονομάσει - στις ενστάσεις που φέρεται να εξέφρασε ο Παύλος Πολάκης για αντιδράσεις τοπικών κοινωνιών, είπε με έμφαση: Δεν θα μας πει καμία κοινωνία και καμία εκκλησία τι θα κάνουμε με τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στέφανος Κασσελάκης: Παρακολούθησε την Ακολουθία του Επιταφίου στην Κέρκυρα μαζί με τον Τάιλερ

Στον Ιερό Ναό της Μητρόπλης Υπεραγίας Θεοτόκου Σπηλαιωτίσσης στην Κέρκυρα βρέθηκε για την Ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης. Ο Σ...

Κοινή δράση της Ομάδας Streetwork του ΟΚΑΝΑ με ομάδα εθελοντών - Η στήριξη του Γρηγόρη Δημητριάδη

Για ακόμα μια φορά, ο τέως Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρης Δημητριάδης, υποστηρίζει τις δράσεις της Ομάδας Παρέμβασης στο δρόμο-Streetwork του Οργανισμού Κατά των ...

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ συμμετείχαν στο έθιμο των μπότηδων στην Κέρκυρα

Στο έθιμο των μπότηδων που πραγματοποιείται κάθε Μ. Σάββατο το πρωί, συμμετείχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος βρίσκεται στο νησί για τις πασχαλινές του δι...

Φόρτωση άρθρων...