Τετάρτη
28 Φεβρουαρίου 2024

Ελένη Χρονοπούλου: Ευχαριστώ τον Ανδρουλάκη, η απόφαση της μεγάλης αλλαγής είναι στο χέρι μας

Τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη για την υποψηφιότητά της στο ψηφοδέλτιο επικρατείας ευχαρίστησε με ανάρτησή της στο Facebook η Ελένη Χρονοπούλου.

Η Ελένη Χρονοπούλου η οποία βρέθηκε στη τρίτη θέση του ψηφοδελτίου εκπροσωπώντας τον απόδημο Ελληνισμό τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «το ψηφοδέλτιο ενώνει τις γενιές, τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς και επιστημονικούς χώρους που θεμελιώνουν μια νέα σχέση ελπίδας με την ελληνική κοινωνία. Χτίζει μια γέφυρα ανάμεσα στην εμπειρία και την ανανέωση. Κυρίως όμως ενώνει τους εκπροσώπους της γενιάς των διαδοχικών κρίσεων, αυτούς που έφυγαν, με αυτούς που έμειναν».

«Η απόφαση της μεγάλης αλλαγής είναι στο χέρι μας» πρόσθεσε.

news

Αναλυτικά η ανάρτησή της

Ευχαριστώ τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη για τη μεγάλη τιμή να δώσω τη μάχη των εθνικών εκλογών από το ψηφοδελτίο Επικράτειας του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής.

Το ψηφοδέλτιο ενώνει τις γενιές, τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς και επιστημονικούς χώρους που θεμελιώνουν μια νέα σχέση ελπίδας με την ελληνική κοινωνία. Χτίζει μια γέφυρα ανάμεσα στην εμπειρία και την ανανέωση. Κυρίως όμως ενώνει τους εκπροσώπους της γενιάς των διαδοχικών κρίσεων, αυτούς που έφυγαν, με αυτούς που έμειναν. Όλοι μαζί μπορούμε να αποδείξουμε ότι η νέα γενιά, εντός και εκτός συνόρων, είναι η μεγάλη προστιθέμενη αξία του ελληνισμού.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι η μόνη παράταξη που μπορεί να διασφαλίσει ένα πιο ισχυρό κοινωνικό κράτος και μια δίκαιη οικονομική ανάπτυξη. Στις 21 Μαΐου κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, με αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Για να διαμορφώσουμε μια καθημερινότητα στην οποία δεν επιβιώνουμε απλά αλλά μας επιτρέπεται να δημιουργούμε.

Η απόφαση της μεγάλης Αλλαγής είναι στο χέρι μας».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καταψηφίζει ο Παπανδρέου το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια: «Δημιουργεί νέες ανισότητες»

Την πρόθεσή του να καταψηφίσει το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για την λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων εξέφρασε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ο πρώην πρωθυπουργός, Γι...

Νέα παρέμβαση Τσίπρα το Σάββατο - Πού θα μιλήσει

Νέα παρέμβαση από τον Αλέξη Τσίπρα αναμένεται να γίνει το ερχόμενο Σάββατο 2 Μαρτίου. Ο πρώην Πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει στις 10:30, στο συνέδριο που διοργανών...

Τσακαλώτος: Κατάλαβα ότι με την παρέμβασή του ο Τσίπρας ήθελε να ρίξει τον Κασσελάκη

Στις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και νυν βουλευτής της Νέας Αριστεράς χαρακτήρισε τα όσα συμβαίνουν «φαινόμενα λυπηρά». ...

Φόρτωση άρθρων...