Σαββάτο
27 Ιουλίου 2024

Ελεονώρα Μελέτη: Η άγνωστη ιστορία που κλόνισε την πίστη της

Παρασκήνιο

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Δευτέρας (20/05) στην Άννα Δρούζα και την εκπομπή της στο Open "Όσα δε λέμε".

Η παρουσιάστρια, που κατεβαίνει υποψήφια στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, ξέσπασε σε κλάματα όταν αναφέρθηκε στη στιγμή που κλονίστηκε η πίστη της στον Θεό.

"Πιστεύω στον Θεό. Δεν ξέρω πως θα το βαφτίσω αυτό που πιστεύω. Έχω περάσει μια φάση που ήμουν πάρα πολύ ταγμένη στη θρησκεία. Πήγαινα στην εκκλησία συνέχεια, προσευχόμουν... Κάποια στιγμή κλονίστηκε η πίστη μου, γιατί έγινε κάτι σημαντικό.

Ήμουν στον Πρωινό Καφέ και χτύπησε το τηλέφωνο. Ήταν μια μητέρα που ήθελε να μου μιλήσει. Τότε ήμουν 27 χρονών, δεν καταλάβαινα γιατί ήθελε να μου μιλήσει μια μητέρα. Ήθελα να δεχτώ το τηλεφώνημα.

Ήταν η μητέρα του Χαραλάμπη, μου είπε ότι ήταν 15 ετών και πάλευε με τον καρκίνο από 7 μηνών και θέλει να με γνωρίσει γιατί είμαι αυτή που του κρατάω συντροφιά…

Πήγα στο νοσοκομείο να τον δω και έφυγα από εκεί μέσα διαλυμένη. Συνέχιζα να τον επισκέπτομαι για αρκετά μεγάλο διάστημα, μέχρι που ένα πρωί με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι ο Χαραλάμπης πέθανε.

Και σκέφτηκα “ποιος Θεός το θέλει αυτό για τα παιδάκια μέσα στα νοσοκομεία”. Εκεί ένιωσα κάτι μέσα μου να σπάει. Μίλησα με ένα κάρο ανθρώπους και οι απαντήσεις δεν με κάλυπταν" είπε με δάκρυα στα μάτια η Ελεονώρα Μελέτη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συρεγγέλα για Ακρίτα: Οι συγγνώμες δεν μπορούν να καλύψουν το δόγμα του «πολακισμού» που έχει κυριεύσει τον ΣΥΡΙΖΑ

Ανάρτηση για τα σχόλια της Έλενας Ακρίτα σχετικά με την εμφάνιση της δημοσιογράφου Κατερίνας Παναγοπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο, στη δεξίωση για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας, έκ...

O Πολάκης ξεπέρασε τα εσκαμμένα: Προσπάθησε να μπει στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν του επέτρεψαν

Σαν ταύρος εν υαλοπωλείω περιφερόταν μέσα και έξω από τη Βουλή ο Παύλος Πολάκης μετά την απόφαση να τεθεί εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Ο βουλευτής Χανίων προσπάθησε να...

Φόρτωση άρθρων...