Τρίτη
16 Απριλίου 2024

Επίθεση με τρικάκια στο γραφείο της Ζωής Ράπτη – Δείτε την ανάρτηση της υφυπουργού Υγείας

Παρασκήνιο

Επίθεση με τρικάκια πραγματοποιήθηκε στο πολιτικό γραφείο της υφυπουργού Υγείας, Ζωής Ράπτη, το απόγευμα του Σαββάτου, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω ανάρτησής της στο twitter.

Συγκεκριμένα ομάδα ατόμων από τον «Φεμινιστικό Τομέα Ρουβίκωνα» έγραψε συνθήματα στους εξωτερικούς τοίχους του κτηρίου και πέταξε τρικάκια κατηγορώντας την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας ότι ιδιωτικοποιεί την υγεία.

Με tweet της η υφυπουργός Υγείας διαμηνύει ότι «η επίθεση του φεμινιστικού τμήματος του Ρουβίκωνα στο πολιτικό μου γραφείο δεν μας τρομοκρατεί, ούτε αναστέλλει το έργο μας στο υπουργείο Υγείας. Θα βελτιώσουμε την παροχή υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας και απεξαρτησης δωρεάν για όλους τους πολίτες».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Στο Μαράθι στα Χανιά για ανοιξιάτικο μπάνιο μαζί με τη σύζυγό του (Photos)

Μίνι απόδραση στα Χανιά και στο Μαράθι, πραγματοποίησε αυτό το Σαββατοκύριακο ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη. Το πρωθυπουργικ...

Απαγόρευση εισόδου και κάθε πολιτική δραστηριότητα στη Γερμανία για τον Γιάνη Βαρουφάκη - Τι απαντά ο ίδιος

Την απαγόρευση εισόδου όπως και κάθε πολιτικής δραστηριότητας επέβαλε το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών στον Γιάνη Βαρουφάκη, λόγω των θέσεών του για τον πόλεμο στο Ισραήλ. Στον επ...

Φόρτωση άρθρων...