Τρίτη
11 Αυγούστου 2026

Έρχεται η «κόκκινη» σφαγή και λουκέτο στην καθημερινή «ΑΥΓΗ»

Παρασκήνιο

Την ερχόμενη Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου, η γενική συνέλευση των μετόχων θα αποφασίσει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην επιχείρηση «Left Media S.A.».

Αν αναρωτιέστε γιατί αυτό αφορά μία αποκαλυπτική παρασκηνιακή στήλη, είναι διότι η εν λόγω εταιρεία ελέγχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και είναι η ιδιοκτήτρια της «Αυγής», του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο», της ιστοσελίδας left.gr και όλων των άλλων Μέσων που διαθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η υπόθεση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου δεν είναι απλή, διότι το ταμείον είναι μείον, οι σχεδόν 20 προσλήψεις που έχουν γίνει τα τελευταία 2 χρόνια έχουν επιβαρύνει έτι περαιτέρω το κόστος λειτουργίας και η συζήτηση για την αναστολή έκδοσης (τουλάχιστον) της καθημερινής «Αυγής» έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο.

Όπως και να έχει, η Κουμουνδούρου θα αναγκαστεί να βάλει λεφτά στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Όταν τα βάλει, λοιπόν, θα προειδοποιήσει άπαντες πως η συζήτηση για την αναδιοργάνωση των Μέσων ανοίγει ξανά. Και η συζήτηση αυτή τη φορά δε θα περιέχει μόνο «μαχαίρια» (στους μισθούς και τις δαπάνες) αλλά και «λουκέτα».

Και ο νοών, νοείτω...

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέες αιχμές για την «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» – Ο Ηλίας Μιχάλας μιλά για παρασκήνιο και «σκοτεινά πρόσωπα»

Ο Ηλίας Μιχάλας, που συμμετείχε από την πρώτη στιγμή στην «Ελπίδα για τη Δημοκρατία», περιγράφει σε εκτενή ανάρτησή του την πορεία του εγχειρήματος, αφήνοντας αιχμές για εσωτερικές...

Τριπλή διάψευση για τα δημοσιεύματα περί «μυστικού δείπνου»: Γεραπετρίτης, Διαμαντοπούλου και Χριστοδουλάκης ζητούν άμεση ανάκληση

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης, η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Μανώλης Χριστοδουλάκης διαψεύδουν κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα περί δήθεν πολιτικού δείπνου και ζητούν την άμεση ανάκλησή του.

Φόρτωση άρθρων...