Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Εύα Καϊλή: Έπαιξε δύο ώρες με την κόρη της στη φυλακή και ήταν χαρούμενη, γράφει η Repubblica

Η ιταλική εφημερίδα αποκαλύπτει λεπτομέρειες από την πρώτη συνάντηση της Εύας Καϊλή με την κόρη της στις φυλακές Χάρεν...

Παρασκήνιο

Περισσότερες πληροφορίες για την πρώτη συνάντηση που είχε την Παρασκευή (7/1) με την κόρη της η Εύα Καϊλή στις φυλακές Χάρεν όπου κρατείται για εμπλοκή στο Κατάρ-gate φέρνει στη δημοσιότητα η ιταλική εφημερίδα La Repubblica.

Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι την κόρη της Εύας Καϊλή πήγε στις φυλακές όπου κρατείται η μητέρα της, ο παππούς της - και πατέρας της Ελληνίδας ευρωβουλευτή - στις 16:20 το απόγευμα της Παρασκευής και αναχώρησαν τρεις ώρες αργότερα στις 19:20.

Ο Αλέξανδρος Καϊλής και η περίπου 2 ετών κόρη της Εύας Καϊλή έφτασαν με ταξί στις φυλακές Χάρεν που βρίσκονται σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων απο τις Βρυξέλλες.

 

Σύμφωνα με την πλευρά της Εύας Καϊλή η καθαιρεθείσα αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «ήταν χαρούμενη που συνάντησε την κόρη της μετά από έναν μήνα».

«Μητέρα και κόρη έπαιξαν μαζί για περίπου 2 ώρες και 20 λεπτά, το δωμάτιο ήταν ωραίο και δεν θύμιζε σε κάτι φυλακή» πρόσθεταν οι ίδιες πηγές σύμφωνα με τις οποίες η συνάντηση αυτή στις φυλακές θα επαναληφθεί το επόμενο διάστημα.

news

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο αίτημα της Εύας Καϊλή να συναντήσει την κόρη της είχε απορριφθεί για λόγους, σύμφωνα με τη La Repubblica, που έχουν να κάνουν με το μειωμένο αριθμό προσωπικού στις φυλακές Χάρεν κατά την περίοδο των εορτών καθώς για μια τέτοια συνάντηση απαιτείται η παρουσία δύο ψυχολόγων.

Η ζωή στις φυλακές του Χάρεν

Οι φυλακές του Χάρεν αποτελούν ένα πρότυπο σωφρονιστικό συγκρότημα που εγκαινιάστηκε πρόσφατα, μόλις τον περασμένο Οκτώβριο. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, είναι οικολογικές φυλακές με γήπεδα και άλλους κοινούς χώρους, ενώ τα κελιά δεν μοιάζουν με τα συμβατικά, αλλά είναι μικρά σύγχρονα δωμάτια σε καθένα από τα οποία απομονώνεται μόνη της η κάθε κρατούμενη, έχοντας κρεβάτι, γραφείο, τηλεόραση και ένα παράθυρο.

 

«Έχει κάποιες γυναίκες που έχουν σκοτώσει, έχουν βιάσει κι άλλες που κρατούνται για οικονομικά εγκλήματα. Είναι πιθανό η Ελληνίδα αντιπρόεδρος να βρίσκεται στην φυλακή δίπλα σε κρατούμενη που έχει σκοτώσει τον σύζυγό της ή τα παιδιά της, αυτά συμβαίνουν στην φυλακή», είχε εξηγήσει Βέλγος στο στο Star.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ προηγούμενων ημερών, οι φυλακές του Χάρεν θυμίζουν... χωριό. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επιμένει ο Φαραντούρης: Ευχής έργον να παραιτήσει η Ευρωπαία εισαγγελέας την κυβέρνηση εάν συσκοτίζει σκάνδαλα

Σε επανάληψη της δήλωσής του που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις προχώρησε ο σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φαραντούρης το πρωί της Πέμπτης λέγοντας στον ΣΚΑΪ ότι είναι «ευ...

Η Κωνσταντοπούλου ανέβηκε να μιλήσει στο βήμα της Βουλής με ένα «βουνό» από έγγραφα (Photos)

Με ένα «βουνό» από έγγραφα εμφανίστηκε στο βήμα της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου, για την ομιλία της επί της πρότασης δυσπιστίας. H επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας χρειάστηκε τη ...

Φόρτωση άρθρων...