Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Εύα Καϊλή: Γιατί δεν κατέθεσε έφεση – Τι ανέφερε ο δικηγόρος της

«Η Εύα Καϊλή ζει μια καταστροφή», υποστήριξε ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, εισερχόμενος στις φυλακές του Χάρεν στις Βρυξέλλες για να επισκεφθεί την Εύα Καϊλή, η οποία εμπλέκεται στο Qatargate.

Ο δικηγόρος επισκέφτηκε την Ελληνίδα ευρωβουλευτή μια μέρα μετά την απόρριψη του αιτήματος της να αποφυλακιστεί σε καθεστώς κατ’ οίκον περιορισμού με ηλεκτρονική επίβλεψη (βραχιολάκι).

«Η κυρία Καϊλή είναι εντελώς μόνη μέσα στις φυλακές, δυστυχώς και το 22 μηνών παιδί της είναι κι αυτό μόνο του», ανέφερε ο συνήγορος της Εύας Καϊλή.

«Είναι Χριστούγεννα, δεν υπάρχει κανείς δίπλα της, η Εύα Καϊλή αισθάνεται ότι ζει μια καταστροφή, παρακαλώ σεβαστείτε το», κατέληξε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο δικηγόρος εξήγησε πως η ευρωβουλευτής δεν κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης να συνεχιστεί για ένα μήνα η προφυλάκιση της «για νομικούς λόγους» και επιβεβαίωσε πως θα κατατεθεί νέο αίτημα για την υπό όρους αποφυλάκιση, που θα επανεξεταστεί μετά την λήξη του χρονικού διαστήματος της προφυλάκισης της.

Την Εύα Καϊλή επισκέφθηκε σήμερα στις φυλακές που κρατείται ο πατέρας της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κοινή δράση της Ομάδας Streetwork του ΟΚΑΝΑ με ομάδα εθελοντών - Η στήριξη του Γρηγόρη Δημητριάδη

Για ακόμα μια φορά, ο τέως Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρης Δημητριάδης, υποστηρίζει τις δράσεις της Ομάδας Παρέμβασης στο δρόμο-Streetwork του Οργανισμού Κατά των ...

«Πλάτη» Αχτσιόγλου στις Ευρωεκλογές

Παρά την έκβαση της εσωκομματικής μάχης στον ΣΥΡΙΖΑ, η Έφη Αχτσιόγλου δηλώνει παρών. Η πρώην υπουργός και συνιδρύτρια της Νέας Αριστεράς δε θα μπορούσε να μείνει εκτός κάδρου στον...

Φόρτωση άρθρων...