Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Φίλης μετά τη συνάντηση με Κασσελάκη: Ό,τι έχω πει δεν το είπα εν θερμώ, το είπα με πόνο

Ό,τι έχω πει δεν τα είπα εν θερμώ, τα είπα με πόνο και τα συμμερίζεται ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων μας» δήλωσε αμέσως μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη στη Βουλή, ο Νίκος Φίλης.

Απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Φίλης τούς κάλεσε να παραμείνουν συσπειρωμένοι σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ, να δώσουν τη μάχη στις δημοτικές εκλογές και τη μάχη της ανασυγκρότησης, «διότι όταν χάνουμε στον κόσμο της Αριστεράς αυτό δεν ισοφαρίζεται από άλλους πολιτικούς χώρους».

Διαμήνυσε με σαφήνεια πως πρόθεσή του είναι να είναι ενωμένο το κόμμα, προειδοποιώντας ότι αυτό θα προκύψει αυτή η πρόθεση ως δυνατότητα και ως αποτέλεσμα από τις συμπεριφορές όλων των πλευρών.

«Ήταν μια ειλικρινής συνάντηση» σχολίασε ο πρώην Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης στους δημοσιογράφους, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, η οποία διήρκεσε πάνω από μία ώρα.

«Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις», όπως είπε, συμπληρώνοντας πως υπάρχει «κοινή στόχευση που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να δώσει τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών» και να καταγράφει η αποδοκιμασία της κυβέρνησης στην κάλπη, όπως συμπλήρωσε.

«Συζητήσαμε το θέμα της αναδιοργάνωσης» του κόμματος τόνισε ακόμη ο πρώην Υπουργός και έκρινε πως υπάρχουν «διαφορετικές απόψεις», αλλά αυτή είναι «μια ανοιχτή συζήτηση» που θα γίνει στα κομματικά όργανα αλλά και στο Συνέδριο.

Αναφορικά για το χρόνο διεξαγωγής του συνεδρίου, ο κ. Φίλης «είπε ότι το θέμα αυτό θα το κουβεντιάσει μετά τις εκλογές» και ότι τώρα η μάχη θα επικεντρωθεί στις δημοτικές εκλογές.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το προεκλογικό σποτ των «Δημοκρατών» του Ανδρέα Λοβέρδου: «Είμαστε Έλληνες στην Ενωμένη Ευρώπη»

Με ένα σποτ που σύνθημα του έχει «Είμαστε το Κέντρο», ο Ανδρέας Λοβέρδος καλεί τους πολίτες να εμπιστευτούν το κόμμα του «Δημοκράτες» στις Ευρωεκλογές, γιατί «μπορούν, γιατί είναι ...

Θεσσαλονίκη: Δίπλα – δίπλα Κασσελάκης και Ανδρουλάκης στις εκδηλώσεις για την Γενοκτονία των Ποντίων

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδωσαν το «παρών» στις εκδηλώσεις– Να μην σταματήσουν ποτέ οι προσπάθειες για τη διεθνοποίηση της Γενοκτονίας των Ποντίων δήλωσε ο δή...

Φόρτωση άρθρων...