Δευτέρα
11 Δεκεμβρίου 2023

Φίλης μετά τη συνάντηση με Κασσελάκη: Ό,τι έχω πει δεν το είπα εν θερμώ, το είπα με πόνο

Ό,τι έχω πει δεν τα είπα εν θερμώ, τα είπα με πόνο και τα συμμερίζεται ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων μας» δήλωσε αμέσως μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη στη Βουλή, ο Νίκος Φίλης.

Απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Φίλης τούς κάλεσε να παραμείνουν συσπειρωμένοι σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ, να δώσουν τη μάχη στις δημοτικές εκλογές και τη μάχη της ανασυγκρότησης, «διότι όταν χάνουμε στον κόσμο της Αριστεράς αυτό δεν ισοφαρίζεται από άλλους πολιτικούς χώρους».

Διαμήνυσε με σαφήνεια πως πρόθεσή του είναι να είναι ενωμένο το κόμμα, προειδοποιώντας ότι αυτό θα προκύψει αυτή η πρόθεση ως δυνατότητα και ως αποτέλεσμα από τις συμπεριφορές όλων των πλευρών.

«Ήταν μια ειλικρινής συνάντηση» σχολίασε ο πρώην Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης στους δημοσιογράφους, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, η οποία διήρκεσε πάνω από μία ώρα.

«Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις», όπως είπε, συμπληρώνοντας πως υπάρχει «κοινή στόχευση που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να δώσει τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών» και να καταγράφει η αποδοκιμασία της κυβέρνησης στην κάλπη, όπως συμπλήρωσε.

«Συζητήσαμε το θέμα της αναδιοργάνωσης» του κόμματος τόνισε ακόμη ο πρώην Υπουργός και έκρινε πως υπάρχουν «διαφορετικές απόψεις», αλλά αυτή είναι «μια ανοιχτή συζήτηση» που θα γίνει στα κομματικά όργανα αλλά και στο Συνέδριο.

Αναφορικά για το χρόνο διεξαγωγής του συνεδρίου, ο κ. Φίλης «είπε ότι το θέμα αυτό θα το κουβεντιάσει μετά τις εκλογές» και ότι τώρα η μάχη θα επικεντρωθεί στις δημοτικές εκλογές.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αδάμ Γιαννίκος για Ευγενία Λουπάκη: «Έχει μικρόφωνο και μιλάει, δεν εργάζεται, είναι συνταξιούχος»

Ο Αδάμ Γιανίκος μέσα από την εκπομπή του Ρ/Σ «Στο Κόκκινο» απάντησε σε όλα όσα συμβαίνουν τις τελαυταίες ημέρες με πρωταγωνίστρια την δημοσιογράφο Ευγενία Λουπάκη και την ανάρτηση ...

Απάντηση Θεοχαρόπουλου σε Κασσελάκη: Δεν υπήρχαν και δεν υπάρχουν αυλικοί των τραπεζών στον ΣΥΡΙΖΑ

H τοποθέτηση του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με «αυλικούς των τραπεζών» εντός του κόμματος πυροδότησε νέες αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. ...

Ειρωνίες Κασσελάκη κατά Τσακαλώτου-Χαρίτση: Η μόνη μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι δεν υπάρχουν αυλικοί των τραπεζών (Video)

Σκληρή επίθεση κατά της «Νέας Αριστεράς» εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πέταξε ένα «καρφί» για τους...

Φόρτωση άρθρων...