Παρασκευή
19 Ιουλίου 2024

Φρέντι Μπελέρης: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

Η ανάρτηση του δημάρχου Χειμάρρας μέσα από την φυλακή, έπειτα από την επίσκεψη του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άγγελου Συρίγου.

Τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ευχαρίστησε ο δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρης. 

Τον Δήμαρχο Χειμάρρας επισκέφτηκε στις φυλακές Τιράνων, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Συρίγος, απεσταλμένος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο προφυλακισμένος δήμαρχος, μέσω ανάρτησής του, έκανε γνωστά όσα είπε στον Άγγελο Συρίγο.

Παράλληλα, ο ομογενής δήμαρχος ευχαρίστησε και την Ελλάδα που «παλεύει δίπλα μας για τη διασφάλιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων μας».

Στην ανάρτησή του αναφέρει ο Φρένι Μπελέρης αναφέρει:

«Ευχαριστώ από καρδιάς τον καθηγητή, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, και στενό μου φίλο Angelos Syrigos, που με επισκέφτηκε στις φυλακές των Τιράνων, απεσταλμένος από τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Kyriakos Mitsotakis.

Ζήτησα από τον Άγγελο Συρίγο να μεταφέρει στον Έλληνα Πρωθυπουργό την απόφασή μου, που είναι και απαίτηση όλου του λαού της Χειμάρρας, να αναλάβω σύντομα Δημαρχος για να σταματήσω τη λεηλασία των ελληνικών περιουσιών.

Ετοίμασαν έναν νόμο που υποτίθεται ότι είχε ως στόχο να αναπτύξει την περιοχή ελκύοντας ξένα κεφάλαια. Μέχρι σήμερα ούτε ένας ξένος δεν έχει επενδύσει στην περιοχή. Όσοι χαρακτηρίστηκαν στρατηγικοί επενδυτές είναι μόνον Αλβανοί που διαπλέκονται με την εξουσία.

Στόχος μας, επίσης, είναι να ζούμε σε ένα δημοκρατικό κράτος όπου δεν θα υπάρχουν διακρίσεις ανάλογα με την εθνική καταγωγή των πολιτών και θα σταματήσουν οι πολιτικές εκφοβισμού των κατοίκων.

Είπα στον Άγγελο Συρίγο ότι περιμένω τρία πράγματα:
-να ορκιστώ άμεσα δήμαρχος στο δήμο που ο λαός με ψήφισε,
-να αφεθώ ελεύθερος για να μπορέσω να ασκήσω τα δημαρχιακά μου καθήκοντα,
-να καταπέσει η άδικη, γελοία, προσχηματική και ανυπόστατη κατηγορία εις βάρος μου.

Στο πρόσωπο του Έλληνα Πρωθυπουργού ευχαριστούμε την Ελλάδα που παλεύει δίπλα μας για τη διασφάλιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων μας.

Φρέντης Μπελέρης».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γεραπετρίτης: Η διαιώνιση του σημερινού status quo και η δημιουργία δύο κρατών δεν αποτελούν αποδεκτές λύσεις του Κυπριακού

«Συμπληρώνεται φέτος μισός αιώνας από την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο, που οδήγησε στην κατάληψη και την παράνομη κατοχή του ενός τρίτου του εδάφους της Μεγαλονήσου από τον του...

Μαρινάκης: Με την επανεκλογή της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν οι ελληνικές θέσεις γίνονται ευρωπαϊκές

Οι ελληνικές θέσεις γίνονται ευρωπαϊκές θέσεις με την επανεκλογή της κ. φον ντερ Λάιεν στην προεδρία της Κομισιόν, επισήμανε στον ΣΚΑΪ και τους Αταίριαστους, ο κυβερνητικός εκπρόσω...

Κομισιόν: Ξεκινάει το παζάρι των Επιτρόπων - Ποιο χαρτοφυλάκιο διεκδικεί η Ελλάδα

Η επανεκλογή της Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν στην προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για δεύτερη θητεία, επισπεύδει και τις συζητήσεις στις ευρωπαϊκές ηγεσίες για τους νέους επιτρόπους ...

Φόρτωση άρθρων...