Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Γάμος στην Τζια για την οικογένεια Μητσοτάκη - Ποιοι έδωσαν το «παρών»

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε χθες η Μαρίκα Δημητριάδου, κόρη της Κατερίνας Μητσοτάκη με τον εκλεκτό της καρδιάς της, στην Τζια.

Το «παρών» στη γαμήλια τελετή έδωσαν αρκετά μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη στην ευτυχισμένη στιγμή της εγγονής του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη η οποία φέρει και το όνοµα της γιαγιάς της, Μαρίκας Μητσοτάκη.

Ο Κώστας Μπακογιάννης ανήρτησε μία φωτογραφία από το μυστήριο, με το ζευγάρι, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Να είστε πάντα τόσο χαρούμενοι όσο σήμερα! Σας αγαπάμε όλοι πολύ!".

Eπιπλέον, η Ντόρα Μπακογιάννη πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media ένα βίντεο, από τη στιγμή που η νύφη πήγαινε προς την εκκλησία, στα γραφικά σοκάκια της Τζιας, συνοδευόμενη από νησιώτικες μουσικές.

«Ωραία που είναι η νύφη μας... που φτάνει στην εκκλησία! Να ζήσετε Στέφανε και Μαρίκα!!!» έγραψε η Ντόρα Μπακογιάννη

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κόντρες και αψιμαχίες για τα Τέμπη – Η Κυβέρνηση αμύνεται, η Αντιπολίτευση επιτίθεται

Τεταμένο είναι το κλίμα στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για την Πρότασης Δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ κατά της Κυβέρνησης. Υπουργοί και βουλευτές της Κυβέρνησης κοντράρο...

Η υπονόμευση της κυβέρνησης και το κόστος για την οικονομία σε περίπτωση εκλογών

Η υπονόμευση της κυβέρνησης και του Μητσοτάκη αποτελεί... μονόδρομο για τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία, αδιαφορούν για το γεγονός ότι ο διεθνής παράγοντας νιώθει ασφάλεια ...

Φόρτωση άρθρων...