Παρασκευή
21 Ιουνίου 2024

Γεωργιάδης κατά Κασσελάκη για το δάνειο στον ΣΥΡΙΖΑ: Από πού προέρχονται τα λεφτά;

Δριμεία κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη για τη διαρροή ότι έδωσε δάνειο στον ΣΥΡΙΖΑ για να βοηθήσει να βγει οικονομικά το 2023 άσκησε το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, θέτοντας, μεταξύ άλλων, το ερώτημα «από πού προέρχονται τα χρήματα αυτά;».

«Ο κ. Κασσελάκης δεν έχει καταλάβει τους νόμου του κράτους και τι ρόλο έχει. Από πού είναι τα λεφτά; Από την εταιρεία του; Από τον προσωπικό του λογαριασμό; Λέει ότι έχει χρήματα από τη ναυτιλία, για σκεφτείτε να είναι από offshore» είπε αρχικά στο Action24 ο κ. Γεωργιάδης.

Με αφορμή,δε, και το πρόσφατο ταξίδι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Παρίσι για το οποίο ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι το έκανε για επαγγελματικούς λόγους, ο κ. Γεωργιάδης αναρωτήθηκε «ποιοι είναι οι λόγοι αυτοί; Δεν μπορεί να έχει κρυφή επαγγελματική δραστηριότητα εκ του νόμου. Ο λαός πρέπει να γνωρίζει τις επαγγελματικές του δραστηριότητες».

«Παρανομεί. Είναι υποχρεωμένος να δηλώνει πού βρήκε τα χρήματα αυτά. Δεν μπορεί να έχει κρυφή επαγγελματική δραστηριότητα. Εφόσον επέλεξε να μπει στην ενεργό πολιτική πρέπει να εφαρμόζει τους νόμους που τη διέπουν. Μέχρι στιγμής συμπεριφέρεται σαν ιδιώτης» συνέχισε ο Άδωνις Γεωργιάδης την κριτική του στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Επανερχόμενος, δε, στη διαρροή περί δανείου ο υπουργός Εργασίας συνέχισε τα ερωτήματα: «Τα χρήματα αυτά είναι με δάνειο; Το δάνειο έχει φόρο, έχει πληρωθεί; Τι σύμβαση έχουν κάνει μεταξύ τους; Αν ο Κασσελάκης βάζει 200.000 ευρώ τον χρόνο στον ΣΥΡΙΖΑ, σε τρία χρόνια αν τους δίνει από 200.000 το μήνα θα αγοράσει τον ΣΥΡΙΖΑ; Αν θέλει να βοηθήσει τα δίνει ως δωρεά, εδώ τα έδωσε δάνειο».

«Όλη η διαρροή δείχνει το χάος που επικρατεί στο μυαλό τους. Δεν έχουν καταλάβει πώς λειτουργεί το κόμμα, ούτε τους νόμους που τους διέπουν, τα έχουν κάνει κουλουβάχατα» κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γιαννακοπούλου: Με συνωμοσιολογία, φραστικές επιθέσεις και απειλές διαγραφών το ΠΑΣΟΚ δεν θα πάει μπροστά

Δριμεία επίθεση κατά του Νίκου Ανδρουλάκη εξαπέλυσε η Νάντια Γιαννακοπούλου, κατά την τοποθέτησή της στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Η Νάντια Γιαννακοπούλου ...

Φόρτωση άρθρων...