Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Γεωργιάδης: Ο Πολάκης προσπάθησε να κοροϊδέψει - Για να δούμε τι θα κάνει ο Κασσελάκης

Παρασκήνιο

Νέα ανάρτηση για τον «φιλαλήθη» Παύλο Πολάκη, όπως γράφει χαρακτηριστικά, έκανε το πρωί της Παρασκευής ο Άδωνις Γεωργιάδης επιμένοντας ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ψευδόταν με την ανάρτησή του για το έκτακτο χειρουργείο που επικαλέστηκε για να απέχει από την ψηφοφορία στη Βουλή για τον γάμο των ομοφύλων.

«Μετά την κατακραυγή ανέβασε δήλωση ότι τελικά επίτηδες έκανε αποχή μαζί με πολλούς άλλους βουλευτές… η ευκολία με την οποία προσπάθησε να πει ψέματα νομίζω δείχνει τον αληθινό του χαρακτήρα» προσθέτει με νόημα ο υπουργός Υγείας.

Ο κ. Γεωργιάδης επισημαίνει, τέλος, στην ανάρτησή του ότι με τη στάση της αποχής ο Παύλος Πολάκης «είναι εκτός όλων των άλλων προσωπική προσβολή» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, «και αποδοκιμασία της ίδιας του της ύπαρξης».

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη το πρωί της Παρασκευής

Ο «Φιλαλήθης» @pavpol2222 προσπάθησε στην αρχή να κοροϊδέψει τον Αρχηγό του και το Πανελλήνιο, πώς δήθεν δεν ήρθε στην χθεσινή ψηφοφορία λόγω εκτάκτου χειρουργείου…ανέβασε όμως φωτό που αποκάλυπταν το ψεύδος καθώς είχαν άλλη ημερομηνία. Μετά την κατακραυγή ανέβασε δήλωση ότι τελικά επίτηδες έκανε αποχή μαζί με πολλούς άλλους βουλευτές…η ευκολία με την οποία προσπάθησε να πει ψέματα νομίζω δείχνει τον αληθινό του χαρακτήρα. Για να δούμε τώρα τί θα κάνει ο @skasselakis ο οποίος ο ίδιος είναι παντρεμένος με τον κ. Τάιλερ και στην ουσία η αποχή του βουλευτού του είναι εκτός όλων των άλλων προσωπική προσβολή και αποδοκιμασία της ίδιας του της ύπαρξης. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ συμμετείχαν στο έθιμο των μπότηδων στην Κέρκυρα

Στο έθιμο των μπότηδων που πραγματοποιείται κάθε Μ. Σάββατο το πρωί, συμμετείχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος βρίσκεται στο νησί για τις πασχαλινές του δι...

Κασσελάκης: «Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη λεβέντη μου» - Το τετ α τετ με τον Μητροπολίτη Κέρκυρας

O Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την Ανάσταση πήγε μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ και στενούς συνεργάτες του για μαγειρίτσα στο κέντρο της πόλης. Ο Στέφανος Κασσε...

Φόρτωση άρθρων...