Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Κασσελάκης: Γιατί το golden boy του ΣΥΡΙΖΑ θα... αυτοανατιναχθεί από τη «βόμβα» του «Τσιπροπολακισμού»

Δεν ξέρουμε εάν ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ περίμενε τη χθεσινή υποδοχή που του επεφύλαξε σημαντικό τμήμα της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος του.

Οι... αριστεροί του γιάπη "μπροκερά" Κασσελάκη, είναι προφανές ότι είδαν φως και μπήκαν, καθώς ακόμη και τον... Κατέλη να τους είχε προτείνει ο Τσίπρας, θα τον ψήφιζαν! Δεν μιλάμε για όσους μας είχαν πρήξει τα... κασελάκια για να μας αποδείξουν πόση αριστεροσύνη διαθέτουν.

loukas_georgiadis

Γράφει ο Λουκάς Γεωργιάδης

Όλοι αυτοί που τρέχουν να φωτογραφηθούν με τον Stefanos συνθέτουν μια εικόνα, την οποία ο μέσος πολίτης που καταλαβαίνει, τη χαρακτηρίζει ως ντροπιαστική, ελεεινή και τρισάθλια! Να δηλώνεις Αριστερός, παιδί του λαού και να... γλείφεις τον Τάιλερ και τη σκυλίτσα του Κασσελάκη, δεν είναι ό,τι καλύτερο! δεν σε καθιστά στέλεχος με προσωπικότητα, αλλά ορντινάτσα για φτύσιμο! Όσο για τους 16 αντι-Κασσελακικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που δεν χειροκρότησαν και μάλιστα "μαύρισαν" τον νέο αρχηγό τους, το μόνο που δείχνει μια τέτοια κίνηση, είναι ότι στο συνέδριο θα χάσει ο Stefanos τον Τάιλερ και η Αυγέρη τον Πολάκη!

Ο χθεσινός λόγος του Κασσελάκη ήταν αντιγραφή αντίστοιχων λόγων που εκφωνούσε ο "νεκροθάφτης" του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Η δε τοποθέτηση του Πολάκη ως υπερ-συντονιστή της κοινοβουλευτικής ομάδας, εδραιώνει ακόμη περισσότερο τον Τσιπροπολακισμό. Η εκλογή Κασσελάκη αποτελεί μνημείο ντροπής για τον μέσο Αριστερό και για το μεγαλύτερο τμήμα των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ. Μόλις τους ανοίγεις κουβέντα, σου δίνουν την εντύπωση ότι καλύτερα θα ήταν να τους... χαστούκιζες, παρά να τους έλεγες για τον Κασσελάκη!

Ο Τσίπρας με τον Πολάκη ήταν οι καλύτεροι χορηγοί του Μητσοτάκη. Τώρα, τη δόξα αυτή φαίνεται ότι... ζήλεψε ο Κασσελάκης, ο οποίος πριν ακόμη αρχίσει καλά καλά η δεύτερη τετραετία Μητσοτάκη, τον σπρώχνει με... φόρα για να κερδίσει τις εκλογές του... 2031! Βέβαια, στον πραγματικό κόσμο, μπορεί από τη μία στιγμή στην άλλη, να έρθουν τούμπα, τα πάντα όλα! Προφανώς.

Δεν μπορεί να πιστεύει όμως κάποιος ότι ο Κασσελάκης αποτελεί τον άνθρωπο που θα ρίξει τον Μητσοτάκη. Βέβαια, σ΄ αυτήν τη χώρα, έχουμε δει τον Τσίπρα να γίνειτα πρωθυπουργός! Σε κάθε περίπτωση, η ρότα που έχει χαράξει ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια ρότα που οδηγεί με... φόρα στον... γκρεμό! Ίσως, αυτήν την εμπειρία ζωής να θέλει να τη ζήσει με... τρέλα και... κορδέλα ο Στέφανος... Κασσελακοτσιπροπολάκης! Θα ήταν ευχής έργο για το καλό του τόπου, να τη ζήσει από τη θέση του αρχηγού της αξιοωματικής αντιπολίτευσης για πάρα πολλά χρόνια...

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Πλάτη» Αχτσιόγλου στις Ευρωεκλογές

Παρά την έκβαση της εσωκομματικής μάχης στον ΣΥΡΙΖΑ, η Έφη Αχτσιόγλου δηλώνει παρών. Η πρώην υπουργός και συνιδρύτρια της Νέας Αριστεράς δε θα μπορούσε να μείνει εκτός κάδρου στον...

Ο Μεϊμαράκης τρολάρει τη «μεταγραφή» Σπηλιωτόπουλου: Με πήρε η Ούρσουλα τηλέφωνο να μάθει τι γίνεται

Με σκωπτικό τρόπο σχολίασε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, την ένταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο επιτελείο Κασσελάκη ως αναλυτής δημοσκοπήσεων. «Είναι...

Φόρτωση άρθρων...