Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Η ανάρτηση του Μητσοτάκη από την Ψέριμο με την ελληνική σημαία (Photo)

Πολιτική

Συνεχίζεται η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Δωδεκάνησα. Ο Πρωθυπουργός μετά την Κω πήγε στην Ψέριμο, με τους μερικούς δεκάδες κατοίκους και το ένα στρατιωτικό φυλάκιο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε βρεθεί στο μικρό ακριτικό νησί και το 2017, ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, και σήμερα το επισκέπτεται για πρώτη φορά ως Πρωθυπουργός, στέλνοντας το μήνυμα ότι η Πολιτεία δεν ξεχνά τους νησιώτες. Πριν από μερικούς μήνες στο νησί τοποθετήθηκε μετά από χρόνια στρατιωτικός ιατρός, ο οποίος και είχε δεχθεί τηλεφώνημα από τον Πρωθυπουργό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανάρτησε στο Instagram τη γιγάντια ελληνική σημαία που κοσμεί την Ψέριμο, γράφοντας μάλιστα: «Ψέριμος. Εκεί που το γαλάζιο του Αιγαίου συναντά το γαλάζιο της σημαίας!».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης για το Νέο Ψηφιακό Σχολείο: Πολύ σημαντική βοήθεια προς τους μαθητές (Photos)

Είναι ένα υποστηρικτικό εργαλείο για όλους τους μαθητές, η πιλοτική χρήση του οποίου θα αρχίσει από τον Σεπτέμβριο, τονίζει ο Πρωθυπουργός σε ανάρτησή του για το Νέο Ψηφιακό Σχολεί...

Μητσοτάκης : Θέλουμε το ΕΣΥ να είναι ελκυστικό και για νέους γιατρούς -Τι είπε για τις υποδομές

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε την Κλινική Χεριού-Μικροχειρουργικής Άνω Άκρου που ανακαινίστηκε πρόσφατα και το τμήμα επειγόντων περιστατικών, που βρίσκεται υπό ανακαίνιση

Φόρτωση άρθρων...