Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Η ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ απάντηση της Attica Group για την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του 36χρονου στο Blue Star Ferries

Μόνο ΟΡΓΗ προκαλεί  η ΑΘΛΙΑ, μόλις 29 λέξεων, ανακοίνωση της Attica Group για την εν ψυχρώ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του 36χρονου Κρητικού από τα μέλη του πληρώματος του  Blue Horizon.

Είναι μάλιστα ενδεικτικό της πρωτοφανούς ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ της εταιρείας (για να μην γράψουμε κάτι πιο… χοντρό) πως  αν δεν είχε ζητηθεί, από εισαγγελέα η επιστροφή του πλοίου, δεν αποκλείεται το πλοίο της Attica Group να είχε ολοκληρώσει το ταξίδι του σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό.

Όπως φαίνεται από στοιχεία ιστοσελίδων που καταγράφουν τις κινήσεις των πλοίων, το Blue Horizon όχι μόνο ολοκλήρωσε τον απόπλου αλλά συνέχισε για 42 λεπτά το ταξίδι του πριν τελικά να επιστρέψει στον Πειραιά.

Προφανώς η Blue Star Ferries δεν θεώρησε και πολύ σημαντικό το γεγονός πως μέλη του πληρώματος της σκυλοπνίξανε εν ψυχρώ έναν οικογενειάρχη. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μάγειρας (φωτό στην συνέχεια) ο οποίος είναι Εκτελεστικός Προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Attica Group και επί χρόνια «δεξί χέρι» του Ανδρέα Βγενόπουλου, το 2017 είχε συλληφθεί μετά από ένταλμα των κυπριακών αρχών για συμμετοχή στην υπόθεση χρηματισμού του τ. Κεντρικού Τραπεζίτη της Κύπρου, Χριστόδουλου Χριστοδούλου.

Είναι ξεκάθαρο πως η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ που είναι συγκλονισμένη από το εν ψυχρώ ΕΓΚΛΗΜΑ που διαπράχθηκε σε πλοίο της Blue Star Ferries, απαιτεί από το Κράτος, τις αρμόδιες αρχές του Υπουργείου Ναυτιλίας αλλά και την Δικαιοσύνη να πράξουν τα αυτονόητα.    
 

kyriakos-mageiras

Η ανακοίνωση της Attica Group

«Η Διοίκηση της Attica Group, συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμένα Πειραιά, δηλώνει ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην πρεμιέρα του Αργυρού ο Κασσελάκης με τον Τάιλερ, το γλέντησαν από σουίτα με υψωμένη γροθιά

Πρεμιέρα στην αθηναϊκή νύχτα και το κέντρο διασκέδασης Fantasia έκανε χθες ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα μπορούσε να λείπει. Σύμφωνα με βίντεο που είδα...

Τον Παπανδρέου θυμήθηκε ο Κασσελάκης - Πήγε στο περίπτερο του ΠΑΣΟΚ στον Εύοσμο

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι περιοδείες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Στέφανος Κασσελάκης, ευρισκόμενος στη Θεσσαλονίκη, επισκέφτηκε το προεκλογικό περίπτερο του ΠΑΣΟΚ στον Εύοσμ...

Φόρτωση άρθρων...