Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Η φρικιαστική υπόθεση της 12χρονης και τα ονόματα, οι δυο πιο στενοί συνομιλητές του Ανδρουλάκη, και που «κολλάει» το ΣΥΡΙΖΟκάναλο των Μπάκου - Καϋμενάκη

Παρασκήνιο

To ON TARGET που έχει αποδείξει πλειστάκις πως διαθέτει ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ρεπορτάζ για τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη έγινε αποδέκτης σειράς πληροφοριών από (σχετικά) αξιόπιστες πηγές για κάποια πολύ γνωστά πρόσωπα του δημόσιου βίου (και όχι μόνο της πολιτικής) που φέρονται να εμπλέκονται στην φρικιαστική υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.
Δεν θα μπούμε ούτε καν στην «φωτογράφιση» αυτών των προσώπων, παρά το γεγονός πως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα η πληροφόρηση μας να επιβεβαιωθεί άμεσα. Πάντως να ξέρετε πως η αποκρουστική αυτή ιστορία έχει «διακομματικό» χρώμα...  

@ Εμπόδια, για κάποιους ανυπέρβλητα, συναντά η προσπάθεια των επιχειρηματιών Μπάκου και Καϋμενάκη να στήσουν ΣΥΡΙΖΑΙΚΟ κανάλι μέσα από το Attica TV του Δήμου Ασπροπύργου.
Η δυσκολία έχει να κάνει καταρχήν με τις αντιδράσεις στο εσωτερικό του Δήμου από κάποιες παρατάξεις που διαφωνούν με την απόφαση της δημοτικής αρχής να εκχωρήσει αρκετές ώρες καθημερινά σε εταιρεία συμφερόντων των δύο εφοπλιστών.
Ενώ υπάρχουν και σοβαρά νομικά προβλήματα που έχουν να κάνουν με την ραδιοτηλεοπτική νομοθεσία σε σχέση με τον χαρακτήρα των Δημοτικών Τηλεοπτικών Σταθμών. Γενικώς αναζητείτε άμεσα φόρμουλα επίλυσης, αλλιώς το εγχείρημα θα «κολλήσει».         

@ Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ο Κώστας Σκανδαλίδης, είναι τα δύο πρόσωπα με τα οποία συνομιλεί περισσότερο το τελευταίο διάστημα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.
Και όπως είναι φυσικό, αυτή του η επιλογή, έχει δυσαρεστήσει κάποια πρόσωπα που βρέθηκαν κοντά του από την πρώτη μέρα της διεκδίκησης της αρχηγίας του ΠΑΣΟΚ. Αλλά η πολιτική τα έχει αυτά τα σκαμπανεβάσματα, τόσο σε πρόσωπα και σε καταστάσεις όσο και σε εσωτερικές ισορροπίες.

@ Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός μετά τις εκλογές τότε θα ανακοινώσει την επιστροφή στην ευρωλίστα για την ανάδειξη των ευρωβουλευτών και την κατάργηση του σταυρού. Η στήλη μπορεί να εικάσει από τώρα πως όταν έρθει η ώρα αυτή, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας θα καταγγείλουν «αντιδημοκρατικό πισωγύρισμα» και διάφορα άλλα τέτοια. Όμως, αυτό δεν θα γίνει για λόγους αρχής, αλλά γιατί το τελευταίο που θα ήθελε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ήταν να πρέπει να υποστεί ένα πολύμηνο παζάρι με τις τάσεις, τους «τασάρχες» και τους... «φυλάρχους» ως προς το ποιοι θα «διοριστούν» ευρωβουλευτές.

@ Το ΟΝ TARGET προχθές έκανε εκτενή αναφορά στην επιστροφή του Αμερικανού επικοινωνιολόγου Γκρίνμπεργκ στο Μαξίμου και την εκ νέου ενεργοποίηση του δίπλα στον πρωθυπουργό. Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που ήδη του «χρεώνουν» την εικόνα ενός Μητσοτάκη χωρίς γραβάτα που είδαμε στα εγκαίνια του Μετρό στον Πειραιά, επικοινωνιακή πρακτική που θα ακολουθηθεί και στις επόμενες περιοδείες του πρωθυπουργού. 
Όπως λοιπόν γράψαμε ο Γκρίνμπεργκ δεν θα είναι μόνος τους, αλλά έχει μαζί του μια ολιγομελή ομάδα συνεργατών. 
Μεταξύ των οποίων θα είναι και ένας γνωστός έλληνας δημοσιογράφος – επικοινωνιολόγος, που το όνομα του «έπαιξε» στα δημοσιογραφικά γραφεία το τελευταίο διάστημα για άλλους όμως λόγους.         
 

@ O ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου το τελευταίο διάστημα κάνει πολύ αιχμηρές  δηλώσεις εναντίον της κυβέρνησης για κάθε ζήτημα της επικαιρότητας ακολουθώντας την κομματική, αλλά στην Κουμουνδούρου δεν τον εμπιστεύονται.
Κάποιοι, μάλιστα, φτάνουν να τον αποκαλούν «ξένο σώμα» και θεωρούν ότι δύσκολα μπορεί να ενταχθεί σε κομματική στρατηγική…
Στοιχήματα δε βάζουμε, αλλά υποψιαζόμαστε έντονα ότι ο κ. Κούλογλου δε θα είναι ξανά υποψήφιος στην ευρωβουλή. Ενδεχομένως να μην είναι ούτε στα ψηφοδέλτια του κόμματος στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

@ Σε αναβάθμιση των προβλέψεών του για την ελληνική οικονομία προχωρά το ΙΟΒΕ, προβλέποντας πλέον ρυθμούς ανάπτυξης 6% το 2022, από 3,5-4% προηγουμένως, λόγω ισχυρότερης διεύρυνσης της ιδιωτικής κατανάλωσης (8,1%) και των εξαγωγών  (12,5%). 
Η πρόβλεψη για το σύνολο του τρέχοντος έτους περιλαμβάνει επίσης αύξηση των εισαγωγών κατά 13,5% και ηπιότερη των προηγούμενων προβλέψεων ενίσχυση των επενδύσεων (6,6%).
Για το 2023, το ΙΟΒΕ αναμένει σαφώς βραδύτερη ετήσια ανάπτυξη, κατά  1,6% σε πραγματικούς όρους, λόγω επιβράδυνσης της παγκόσμιας οικονομίας και διατήρησης  του πληθωρισμού και της αβεβαιότητας. 
Ως προς τις συνιστώσες, μόνο οι επενδύσεις αναμένεται να υπερβούν την φετινή τους επίδοση, με υψηλότερη ετήσια διεύρυνση το 2023  (10,5%) ενώ η κατανάλωση αναμένεται να επιβραδυνθεί (0,6%). Αναμένεται μικρή περαιτέρω επιδείνωση στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (από περίπου 7% του ΑΕΠ φέτος), με τις  εξαγωγές και τις εισαγωγές να αυξάνονται ετησίως το 2023 κατά 3,8% και 4,8% αντιστοίχως.

@ Η HELLENiQ ENERGY, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Proud of Youth» το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, επιβράβευσε για 14η συνεχόμενη χρονιά τους αριστούχους αποφοίτους των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων που διαμένουν στους όμορους Δήμους του Θριασίου Πεδίου.
Στην εκδήλωση, η HELLENiQ ENERGY απένειμε επαίνους και χρηματικά έπαθλα σε 105 αποφοίτους Λυκείων από τους Δήμους Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας και Μεγαρέων. Συνολικά, μέσω του Προγράμματος «Proud of Youth», θα βραβευτούν φέτος 464 αριστούχοι απόφοιτοι Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων των Ακαδημαϊκών ετών 2020-2021 και 2021-2022, των όμορων προς τις εγκαταστάσεις του Ομίλου Δήμων. 
Πιο συγκεκριμένα, εκτός από τους αριστούχους Λυκείων στο Θριάσιο, θα βραβευτούν 255 αριστούχοι απόφοιτοι από τους Δήμους Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Δέλτα και Κορδελιού-Εύοσμου της Δυτικής Θεσσαλονίκης, καθώς και 104 αριστούχοι απόφοιτοι από τον Δήμο Κοζάνης, που εντάχθηκε για πρώτη χρονιά στο πρόγραμμα με την έναρξη λειτουργίας του μεγάλου πάρκου φωτοβολταϊκών της «ΕΛΠΕ Ανανεώσιμες».

@ Επιχειρησιακή Σύμβαση Εργασίας με την οποία συστήνεται ένα από τα μεγαλύτερα Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης στην Ελλάδα, υπέγραψε ο Σύλλογος Προσωπικού Alpha Bank.
Παράλληλα προβλέπεται η χορήγηση έκτακτης εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης, που θα καταβληθεί μέσα στον επόμενο μήνα, με ποσά έως και 2.000 ευρώ. Το μέτρο καλύπτει σχεδόν το 94% των εργαζομένων στην Τράπεζα, σύμφωνα με τον σύλλογο εργαζομένων. 
Η οικονομική ενίσχυση είναι κλιμακωτή και τα υψηλότερα ποσά χορηγούνται σε εκείνους που έχουν την χαμηλότερες αμοιβές, ενώ υπάρχουν και κοινωνικά κριτήρια.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη

Στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ έχει ενταχθεί ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας αναλαμβάνει κεντ...

Το ζεϊμπέκικο του Κουτσούμπα από τις ΗΠΑ (Video)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει τον Δημήτρη Κουτσούμπα να χορεύει ζεϊμπέκικο στις ΗΠΑ, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης. Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ...

Φόρτωση άρθρων...