Τετάρτη
17 Απριλίου 2024

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στον πλου του υποβρυχίου Παπανικολής (Εικόνες)

Στον πλου του υποβρυχίου Παπανικολής βρέθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας από τον ναύσταθμο της Σαλαμίνας προς τον Πειραιά, ενόψει τον εκδηλώσεων για τον προστάτη του πολεμικού ναυτικού, Αγίου Νικολάου.

Η κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου επιβιβάστηκε στο υποβρύχιο το οποίο δεν καταδύθηκε αλλά καταπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας, στον λιμένα του Πειραιά.

5746209

Σε μια επίσκεψη με ισχυρό συμβολισμό η κ. Σακελλαροπούλου συνομίλησε με τον αρχηγό του στόλου, Αντιναύαρχο Λυμπέρη. Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχθηκαν στο υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ ο διοικητής Διοίκησης Υποβρυχίων Πλοίαρχος Ιωάννης Στρατογιάννης και ο κυβερνήτης πλωτάρχης Σάββας Μακρής

Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Πολεμικού Ναυτικού γίνονται στο πλαίσιο της επετείου των νικηφόρων ναυμαχιών των Βαλκανικών Πολέμων 1912-13 και του εορτασμού του Αγίου Νικολάου.

5746253

5746240

5746205

5746203

5746128

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κατρούγκαλος κατά Πολάκη μετά τις κατηγορίες για τη θέση στον ΟΗΕ: «Τοξικότητα και χυδαιότητα που δεν έπρεπε να υπάρχει»

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του Γιώργου Κατρούγκαλου και του Παύλου Πολάκη. Για τη βαριά κατηγορία που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης προς το πρόσωπό του ότι είναι «αργυρώνητος» με...

Φόρτωση άρθρων...