Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Ιταλία: Η Μελόνι εξυμνεί τους Έλληνες για τη λέξη «μεράκι»

Παρασκήνιο

Στη σημασία της ελληνικής λέξης «μεράκι» αναφέρθηκε η Πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, κατά την παρέμβασή της στο οικονομικό συνέδριο του ιδρύματος «Γκουίντο Κάρλι».

Η Ιταλίδα Πρωθυπουργός ανέφερε: «Πρέπει να απελευθερώσουμε τις καλύτερες δυνάμεις που η Ιταλία διαθέτει. Να κάνουμε τις θαρραλέες επιλογές που δεν έγιναν επί πάρα πολλά χρόνια. Είναι η εποχή κατά την οποία θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε εκείνη την προσέγγιση που οι Έλληνες προσδιορίζουν τέλεια, με μια εξαιρετική λέξη: «μεράκι», δηλαδή να κάνεις κάτι με όλο σου το είναι, με πάθος, με την ψυχή σου».

Ακόμα, η Τζόρτζια Μελόνι πρόσθεσε: «Είναι μια προσέγγιση η οποία στη φάση αυτή της κρίσης που ζούμε, με τη βαθμιαία έξοδο από την πανδημία αλλά και τη δύσκολη διεθνή οικονομική συγκυρία, μπορεί και πρέπει να προσφέρει ευκαιρίες στο έθνος μας».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πώς θα παίξει... μπάλα ο Μητσοτάκης έως τις Ευρωεκλογές και γιατί θα είναι πρωθυπουργός έως το 2031

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ, η οποία έβγαλε ειδήσεις και έστειλε βαρυσήμαντα μηνύματα. Έως τις Ευρωεκλογές, η Νέα ...

Η Μαρέβα Μητσοτάκη στην Ζάκυνθο για την επαναλειτουργία του Λυκείου Ελληνίδων

Στη Ζάκυνθο βρέθηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη με αφορμή πρόσκληση που έλαβε από το Λύκειο Ελληνίδων Ζακύνθου, το οποίο επαναλειτουργεί για πρώτη χρονιά μετά από δεκαετίες διακοπής των δρα...

Φόρτωση άρθρων...