Σαββάτο
11 Μαΐου 2024

Η σεφ της Βουλής Κωνσταντίνα Μητσοτάκη και η συγγένεια με τον πρωθυπουργό – «Εσείς γνωρίζετε τα τριτοξάδερφα του παππού σας;»

Παρασκήνιο

Είναι μόλις 28 ετών αλλά η δουλειά της - εκτός από την εντυπωσιακή της εμφάνιση - την έχει ξεχωρίσει. Ο λόγος για την σεφ Κωνσταντίνα Μητσοτάκη που τον τελευταίο χρόνο εργάζεται ως σεφ του ελληνικού κοινοβουλίου.

Πιο συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Μητσοτάκη θέλησε να ξεκαθαρίσει για τη μακρινή συγγένεια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μιλώντας στο ALPHA: «Θέλω να ενημερώσω ότι αυτό με τη μακρινή συγγένεια, ισχύει. Έχω πολύ μακρινή συγγένεια. Από εκεί και πέρα, το καφέ και το εστιατόριο της Βουλής ανήκουν σε ιδιώτη, δεν έχω κάποια σύμβαση με τη Βουλή, δεν πληρώνομαι από το ελληνικό Δημόσιο. Πληρώνομαι από ιδιώτη εργοδότη και δεν έχει καμία σχέση το όνομά μου με αυτό» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είναι μία μακρινή συγγένεια που είχε ο παππούς μου αλλά κι εγώ κάπου το χάνω… Εσείς γνωρίζετε τα τριτοξάδερφα του παππού σας; Γιατί κι εγώ δεν τα γνωρίζω. Δεν έχω δει τον κ. Μητσοτάκη ποτέ από κοντά, δεν τον έχω σερβίρει».

«Είναι μία μακρινή συγγένεια που είχε ο παππούς μου αλλά κι εγώ κάπου το χάνω… Εσείς γνωρίζετε τα τριτοξάδερφα του παππού σας; Γιατί κι εγώ δεν τα γνωρίζω. Δεν έχω δει τον κ. Μητσοτάκη ποτέ από κοντά, δεν τον έχω σερβίρει».

Στη συνέχεια, η Κωνσταντίνα Μητσοτάκη περιέγραψε πώς έγινε η πρόσληψή της ως σεφ του ελληνικού κοινοβουλίου, ενώ επισήμανε: «Με ενόχλησε που έγραψαν ότι υπάρχουν τόσοι σεφ με αστέρια Μισελέν και πήραν εμένα…».

Το ότι ασχολήθηκε με τη μαγειρική το οφείλω στους γονείς της, και ειδικά στον πατέρα της που την προέτρεψε να ασχοληθεί με αυτό στο οποίο ήταν καλή και αγαπούσε. Στα 18 μπήκε στη σχολή και παράλληλα, εργαζόταν σε μικρά εστιατόρια μέσω αγγελιών.

Οι γονείς της εδώ και χρόνια ζουν στα Αραβικά Εμιράτα. Ο πατέρας της είναι πιλότος στην Πολεμική Αεροπορία και εργάζεται χρόνια εκεί. Ήταν επί σειρά ετών στην Ολυμπιακή Αεροπορία.

Αν συνεργαζόταν με κάποιον chef που θαυμάζει, αυτός θα ήταν ο Βαγγέλης Δρίσκας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το βίντεο του Νίκου Ανδρουλάκη στο Tik Tok: Εύχεται καλή επιτυχία στη Σάττι με ΠΑΣΟΚ και Ανδρέα

Καλή επιτυχία ευχήθηκε στην Μαρίνα Σάττι, που διαγωνίζεται στον ημιτελικό της Eurovision ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Nίκος Ανδρουλάκης. Στο βίντεο του από την περιοδεία στο Ρέθυμνο ακ...

«Έκρηξη» Ζαχαριάδη κατά Σπηλιωτόπουλου: Δεν έχει θεσμικό ρόλο, δεν είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

Καταπέλτης ήταν ο πρώην βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Ζαχαριάδης, για τις τελευταίες δηλώσεις του Άρη Σπηλιωτόπουλου. Μιλώντας στο Action24, ο κ. Ζαχαριάδης ...

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης στηρίζει το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Πυροσβεστών Νέου Βουτζά

Ο τέως Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης υποστηρίζει το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος Εθελοντών Νέου Βουτζά. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 2 Μαΐου, το Πυροσ...

Φόρτωση άρθρων...