Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ προς αποφυγή… διασυρμού στις αυτοδιοικητικές

Τη στρατηγική της προσκλήσεως έχει επιλέξει η Κουμουνδούρου στην εναγώνια προσπάθεια της να εμφανίσει υποψήφιους δημάρχους και περιφερειάρχες.

Στην κατεύθυνση αυτή αναμένεται να μην κατεβάσει υποψήφιους σε μια σειρά από δήμους και περιφέρειες, υποστηρίζοντας τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ.

Με το κόλπο αυτό επιδιώκει να αποφύγει τον διασυρμό.

Βέβαια το ΠΑΣΟΚ αποκλείει κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στην περίπτωση κατά την οποία σε κάποιες περιφέρειες η Κουμουνδούρου δεν κατεβάσει υποψήφιους δεν μπορούν να αρνηθούν τη στήριξη.

Προβληματισμός επικρατεί στην Κουμουνδούρου για την υποψηφιότητα του Ιωακειμίδη στην περιφέρεια Αττικής.

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ο Ιωακειμίδης εμφανίζει ένα ποσοστό γύρω στο 10%, ενώ η υποψηφιότητα του Γ. Σγουρού που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ, αγγίζει το 20%.

Αντιλαμβάνεστε τις εκτιμήσεις που θα διατυπωθούν μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές για το πώς διαμορφώνονται τα πραγματικά ποσοστά των κομμάτων.

Το ΠΑΣΟΚ δικαιωματικά φιλοδοξεί να κυριαρχήσει στην Κεντροαριστερά και να καλύψει το κενό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ συμμετείχαν στο έθιμο των μπότηδων στην Κέρκυρα

Στο έθιμο των μπότηδων που πραγματοποιείται κάθε Μ. Σάββατο το πρωί, συμμετείχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος βρίσκεται στο νησί για τις πασχαλινές του δι...

Το άγχος των υπουργών

Μουρμούρα και εκνευρισμό έχει προκαλέσει στους κόλπους του υπουργικού συμβουλίου η «ημιεπίσημη» διαρροή του Μεγάρου Μαξίμου ότι οι δώδεκα υπουργοί που έχουν αναλάβει να «τρέξουν» ε...

Φόρτωση άρθρων...