Δευτέρα
28 Νοεμβρίου 2022

Η συνάντηση της Τζιλ Μπάιντεν με την Μαρέβα, Σοφία, και Δάφνη Μητσοτάκη (εικόνες)

Στο Λευκό Οίκο βρέθηκε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την εξαιρετικά σημαντική συνάντηση με τον Τζο Μπάιντεν. Τον συνόδευσαν η σύζυγός του Μαρέβα και οι δυο του κόρες.

Την ώρα πάντως της συνάντησης του Τζο Μπάιντεν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ υποδεχόταν σε άλλο χώρο του Λευκού Οίκου την Μαρέβα Μητσοτάκη την οποία συνόδευαν οι δυο της κόρες, Δάφνη και Σοφία.

Οι τέσσερις κυρίες ήπιαν μαζί τσάι σε μια από τις εκπληκτικές αίθουσες του Λευκού Οίκου ενώ ακολούθως πήγαν εκεί και ο Τζο Μπάιντεν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ακολούθησαν οι καθιερωμένες οικογενειακές φωτογραφίες.

Τόσο η Τζιλ Μπάιντεν όσο και ο ίδιος ο Τζο Μπάιντεν εν συνεχεία στην ομιλία τους στη δεξίωση προς τιμήν του πρωθυπουργού αναφέρθηκαν στις κόρες του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ μάλιστα ονομαστικά, θέλοντας να τονίσουν την έννοια της οικογένειας που για τους Έλληνες παίζει τόσο σημαντικό ρόλο.

 

MITSOTAKIS

 

MITSOTAKIS

 

MITSOTAKIS

 

MITSOTAKIS

 

MITSOTAKIS

 

MITSOTAKIS

 

MITSOTAKIS

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επίτιμος πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ο Γιώργος Παπανδρέου - Τι λέει σε ανάρτησή του

Ο Γιώργος Παπανδρέου παρέδωσε την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου, μετά από 17 χρόνια, την ηγεσία της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στο πρωθυπουργό της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, ο οποίος μάλιστα ε...

Φόρτωση άρθρων...