Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Η χειραψία Κασσελάκη-Τσίπρα: «Γειά σου Αλέξη, τι γίνεται;»

 «Αλέξη έλα πάνω». O Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα για την ομαδική φωτογραφία με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές. 

Παρασκήνιο

Χειραψία αντάλλαξε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Αλέξη Τσίπρα στην εκδήλωση όπου έγινε η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μπήκε πίσω από τη σκηνή στην αίθουσα του «Ελληνικού Κόσμου», και κατέβηκε δίπλα στις πρώτες θέσεις, δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίον αγκάλιασε και φίλησε.

Ο Στέφανος Κασσελάκης κατέβηκε στις πρώτες θέσεις, για να κάτσει δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, στον οποίον είπε «Γεια σου Αλέξη, τι γίνεται;» πριν οι παρευρισκόμενοι ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αντάλλαξε χειραψία με τον Αλέξη Τσίπρα και τον φίλησε, πριν καθίσει δίπλα του στη θέση, όπου συνέχισαν να μιλούν μεταξύ τους.

Η χειραψία Κασσελάκη-Τσίπρα: «Γειά σου Αλέξη, τι γίνεται;»
Η χειραψία Κασσελάκη-Τσίπρα: «Γειά σου Αλέξη, τι γίνεται;»
Η χειραψία Κασσελάκη-Τσίπρα: «Γειά σου Αλέξη, τι γίνεται;»

 «Αλέξη έλα πάνω» – Κάλεσε τον Τσίπρα για την ομαδική φωτογραφία με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα για την ομαδική φωτογραφία με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε στον Πρωθυπουργό: «Αλέξη έλα πάνω».

Κάλεσε τον Τσίπρα για την ομαδική φωτογραφία με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το άγχος των υπουργών

Μουρμούρα και εκνευρισμό έχει προκαλέσει στους κόλπους του υπουργικού συμβουλίου η «ημιεπίσημη» διαρροή του Μεγάρου Μαξίμου ότι οι δώδεκα υπουργοί που έχουν αναλάβει να «τρέξουν» ε...

Ο Μεϊμαράκης τρολάρει τη «μεταγραφή» Σπηλιωτόπουλου: Με πήρε η Ούρσουλα τηλέφωνο να μάθει τι γίνεται

Με σκωπτικό τρόπο σχολίασε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, την ένταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο επιτελείο Κασσελάκη ως αναλυτής δημοσκοπήσεων. «Είναι...

Φόρτωση άρθρων...