Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

«Καρφιά» Αντώναρου κατά Γιώργου Τσίπρα: «Δεν χρειαζόμαστε νέους Κατρούγκαλους»

«Σε μια κορυφαία εκλογική αναμέτρηση ένα μεγάλο κόμμα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πάει -και πρέπει να πάει- με μια γραμμή κι ενιαίο λόγο. Όσοι θέλουν να παίξουν τον δικό τους ταμπουρά, αυτοακυρώνονται», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Αντώναρος

Ο Ευάγγελος Αντώναρος εξαπέλυσε το βράδυ της Πέμπτης (18/4), επίθεση στον Γιώργο Tσίπρα, με αφορμή τις αιχμές που άφησε εις βάρος του προέδρου του κόμματος για το «θαύμα» κατά τη βάπτισή του.

«Δεν χρειαζόμαστε νέους Κατρούγκαλους» υπογραμμίζει ο Ευάγγελος Αντώναρος για τον Γιώργο Τσίπρα, ο οποίος δήλωσε χθες το πρωί ότι «είναι σοκαριστική η αναφορά του Κασσελάκη σε θαύματα».

«Σε μια κορυφαία εκλογική αναμέτρηση ένα μεγάλο κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πάει -και πρέπει να πάει- με μια γραμμή κι ενιαίο λόγο. Όσοι θέλουν να παίξουν τον δικό τους ταμπουρά, αυτοακυρώνονται. Δεν έχουμε ανάγκη από άλλους Κατρούγκαλους» έγραψε χαρακτηριστικά ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος στήριξε τον Στέφανο Κασσελάκη για την ανάδειξή του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το άγχος των υπουργών

Μουρμούρα και εκνευρισμό έχει προκαλέσει στους κόλπους του υπουργικού συμβουλίου η «ημιεπίσημη» διαρροή του Μεγάρου Μαξίμου ότι οι δώδεκα υπουργοί που έχουν αναλάβει να «τρέξουν» ε...

Φόρτωση άρθρων...