Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Και όμως η Κατερίνα Λάσπα έχει δίκιο 

Παρασκήνιο

Επειδή η υπεράσπιση της ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ (για να μην πούμε κάτι πιο… χοντρό) από τους ΧΥΔΑΙΟΥΣ και άκρως ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ «δικαιωματιστές» του twitter έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο θα πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους.

Αφού σε καμιά περίπτωση ΔΕΝ συνιστά ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ, Τρανσέξουαλ να καλούνται και να  διαβάζουν παραμύθια σε πεντάχρονα παιδιά μέσα σε μια κρατική δομή και να ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ όλοι, σφυρίζοντας μάλιστα αδιάφορα, την επιβολή της κουλτούρας των ΑΚΡΩΝ και της ΠΑΡΑΔΟΞΟΤΗΤΑΣ. 

Η Λάσπα είπε αυτονόητα πράγματα, δηλαδή πως ο καθένας ή η κάθε μια, μπορεί να κάνει στο σπίτι του, στην προσωπική του ζωή ή στο κρεβάτι του ότι επιθυμεί. 

Αλλο όμως αυτό και άλλο το να διαβάζουν δύο Τρανσέξουαλ παραμύθια σε μικρά παιδιά και να… αποθεώνονται κιόλας.  Αυτό συνιστά ΠΡΟΚΛΗΣΗ για κάθε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ πολίτη που προφανώς και δεν είναι αντίθετος στην ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ αλλά δεν μπορεί και να αποδεχθεί την επιβολή της ως ΚΥΡΙΑΡΧΗ άποψη. Επειδή πλέον ξεκάθαρα αυτό συμβαίνει.

Και επειδή κάποιοι ανεγκέφαλοι στο ΠΑΣΟΚ εισηγούνται στον Ανδρουλάκη να διαγράψει την Λάσπα ή να την ωθήσει σε παραίτηση, οφείλουμε να του υπενθυμίσουμε πως το ΠΑΣΟΚ δεν είναι κάποιο γκρουπούσκουλο των Εξαρχείων, αλλά είναι ένα κόμμα ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ Δημοκρατικών Πολιτών που απευθύνεται σε ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ψηφοφόρους.                
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παραμένει πιστή στον αγώνα

Μπορεί ο φόβος για την κατακραυγή και η εντεινόμενη δυσπιστία για την λειτουργία των θεσμών στην Ελλάδα να μην άφησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη κανένα περιθώριο να επιτρέψει στην Άννα ...

Πάρτι στα social για τη συνεργασία Σπηλιωτόπουλου - Κασσελάκη: «Άλλο Σπηλιωτόπουλος, άλλο Βελουχιώτης»

Βούτυρο στο ψωμί των χρηστών του «Χ» (πρώην τουίτερ) φαίνεται πως ήταν η ένταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο επικοινωνιακό επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς πολλοί εξ αυτών «ορ...

Φόρτωση άρθρων...