Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Εύα Καϊλή: Μηνύει τον Πολωνό ευρωβουλευτή που ισχυρίζεται ότι έπαιρνε λεφτά από τη Μόσχα

«Ψεύδη και συκοφαντίες, που πλήττουν βάναυσα την προσωπικότητα της Εύας Καϊλή» χαρακτηρίζει ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, τους ισχυρισμούς του Πολωνού ευρωβουλευτή, Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι, ότι η Ελληνίδα συνάδελφός του «παρακολουθείτο από μυστικές υπηρεσίες ως ύποπτη για έμμισθη σχέση» με τη Ρωσία.

Η Εύα Καϊλή θα προσφύγει ενώπιον της Δικαιοσύνης κατά του Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι, σύμφωνα με τον δικηγόρο της.

Αναλυτικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος αναφέρει: «Μετά το εκκωφαντικό φιάσκο με τα πλαστά στοιχεία, που δήθεν εμφάνιζαν τραπεζικά εμβάσματα του Κατάρ σε προσωπικούς λογαριασμούς της Εύας Καϊλή στον Παναμά, νέα «βόμβα» ψεύδους «συνταράσσει» το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!

Ο Πολωνός ευρωβουλευτής Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι δημόσια δυσφημεί την Εύα Καϊλή ότι «παρακολουθείτο από μυστικές υπηρεσίες δύο κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για έμμισθες σχέσεις με την Μόσχα». Τα ανωτέρω είναι ψευδή, συκοφαντικά και πλήττουν βάναυσα την προσωπικότητα της κυρίας Εύας Καϊλή. Η κυρία Εύα Καϊλή θα προσφύγει ενώπιον της Δικαιοσύνης κατά του ανωτέρω».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιερώνυμος για παρουσία Μητσοτάκη στη Μητρόπολη: «Εδώ είμαστε για να γιορτάσουμε, όλα τα άλλα τα βρίσκουμε» (Photos)

Στην αποκατάσταση των σχέσεων Πολιτείας και Εκκλησίας φαίνεται ότι προσβλέπουν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος. Λίγες...

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ συμμετείχαν στο έθιμο των μπότηδων στην Κέρκυρα

Στο έθιμο των μπότηδων που πραγματοποιείται κάθε Μ. Σάββατο το πρωί, συμμετείχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος βρίσκεται στο νησί για τις πασχαλινές του δι...

Φόρτωση άρθρων...