Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Καμπάνια του ΚΙΝΑΛ υπέρ του εμβολιασμού: «Σπάμε τον φόβο, εμβολιαζόμαστε»

Nέα διαδικτυακή καμπάνια του Κινήματος Αλλαγής υπέρ του εμβολιασμού ξεκινά σήμερα. Στόχος της καμπάνιας του ΚΙΝΑΛ είναι η περαιτέρω ευαισθητοποίηση των πολιτών απέναντι στην πανδημία του κορωνοϊού, ώστε να ενισχυθεί το εμβολιαστικό πρόγραμμα.

Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, είχε εξαγγείλει την καμπάνια με τίτλο «Σπάμε τον Φόβο και την Παραπληροφόρηση» - «Ραντεβού Αλληλεγγύης και Ζωής».

Η εκστρατεία ενημέρωσης περιλαμβάνει βίντεο, που θα συνοδευτεί με ενημερωτικά μπάνερ γύρω από τους κινδύνους του κορωνοϊού, συγκριτικά στοιχεία με άλλες ευρωπαϊκές χώρες και τέλος, την ενεργοποίηση του δικτύου των στελεχών του Κινήματος Αλλαγής σε όλη την επικράτεια.

«Με την προσπάθεια αυτή φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε μια μεγάλη ανθρώπινη αλυσίδα αλληλεγγύης που θα μεταφέρει το μήνυμα σε κάθε άκρη της χώρας, ενημερώνοντας και ενθαρρύνοντας τους πολίτες απέναντι στην παραπληροφόρηση και τον φόβο», αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το άγχος των υπουργών

Μουρμούρα και εκνευρισμό έχει προκαλέσει στους κόλπους του υπουργικού συμβουλίου η «ημιεπίσημη» διαρροή του Μεγάρου Μαξίμου ότι οι δώδεκα υπουργοί που έχουν αναλάβει να «τρέξουν» ε...

Το στρατηγείο του Γιάννη Κουράκη στο Ηράκλειο

Σε αγώνα σπριντ έχει επιδοθεί ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιεί καθημερινά ...

Φόρτωση άρθρων...