Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Κάνουν ήδη τα κουμάντα τους

Παρασκήνιο

Συζητήσεις και ζυμώσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό σε τοπικό επίπεδο ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2023, αφού ο χρόνος «τρέχει» και θα πρέπει σιγά σιγά οι περισσότεροι να ανοίξουν τα χαρτιά τους.

Χρίσματα στο ΠΑΣΟΚ αναμένεται να δώσουν κυρίως σε περιφερειακό επίπεδο και σε δήμους που έχουν και πολιτικό συμβολισμό, όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, ενώ δεν πρόκειται να εμπλακούν σε κανέναν διάλογο σε επίπεδο κεντρικής συνεννόησης με τον ΣΥΡΙΖΑ για τις υποψηφιότητες στις περιφερειακές και αυτοδιοικητικές εκλογές.

Αυτό βέβαια δεν απαγορεύει στους υποψήφιους να κάνουν τα δικά τους κουμάντα για να εξασφαλίσουν συμμαχίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων, Βασίλης Αϊβαλής, ο οποίος παρέστη στην κοπή πίτας του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας, όπου φωτογραφήθηκε μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και άλλα στελέχη του κόμματος, ενώ λίγες ημέρες αργότερα έδωσε το «παρών» στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, όπου είχε θερμό χαιρετισμό μαζί του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γκρίνια στον ΣΥΡΙΖΑ για το «θαύμα» Κασσελάκη - Έντονες αντιδράσεις και για τις δηλώσεις Παπανώτα

Βαρύ είναι το κλίμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία αναφορικά με τις δηλώσεις του υποψήφιου ευρωβουλευτή του κόμματος και δημοσιογράφου, Δημήτρη Παπανώτα. Συγκεκριμέν...

Φόρτωση άρθρων...