Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Κασσελάκης: Εξαγόρασε ήδη το «μαγαζί» της Κουμουνδούρου

Η επίδειξη νεοπλουτισμού του Στέφανου Κασσελάκη έχει και πολιτικές παραμέτρους. Αποκαλύπτει το ήθος και το ύφος της ηγεσίας ενός κόμματος το οποίο υποτίθεται είναι αριστερό και αγωνίζεται για τα συμφέροντα του λαού.

Οι αναφορές του ότι δεν χρειάζεται να δουλέψω γιατί έχω βγάλει αρκετά συνιστούν αλαζονεία που δεν συνάδει σε δημόσια πρόσωπα.

Το ερώτημα που τίθεται είναι μέχρι πότε θα ανέχονται στον ΣΥΡΙΖΑ έναν πρόεδρο που διαμορφώνει ιδιοκτησιακή σχέση με το κόμμα και θεωρεί τους βουλευτές υπαλλήλους του.

Κάποια στελέχη με διαδρομή στον χώρο της Αριστεράς δικαιολογούν την υποταγή τους υποστηρίζοντας ότι μετά τις Ευρωεκλογές θα φύγει νύχτα.

Προφανώς απατώνται οικτρά, γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης δεν πρόκειται να παραιτηθεί ακόμη και αν ο ΣΥΡΙΖΑ βυθιστεί στο 5%.

Αυτοί είναι που θα διασυρθούν και δεν θα τολμούν να εμφανιστούν σε κόσμο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σε δίκη τον Ιούνιο οι βουλευτές των «Σπαρτιατών» και ο Κασιδιάρης για εξαπάτηση εκλογέων

Στο εδώλιο του δικαστηρίου θα καθίσουν στις 19 Ιουνίου οι βουλευτές που εξελέγησαν με το κόμμα των «Σπαρτιατών», όπως και ο έγκλειστος για την εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή», Ηλ...

Παραμένει πιστή στον αγώνα

Μπορεί ο φόβος για την κατακραυγή και η εντεινόμενη δυσπιστία για την λειτουργία των θεσμών στην Ελλάδα να μην άφησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη κανένα περιθώριο να επιτρέψει στην Άννα ...

Φόρτωση άρθρων...