Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ο Κασσελάκης προκαλεί οριστική ρήξη: Η εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνούσε με Τσακαλώτους και Κατρούγκαλους έχει λήξει

Παρασκήνιο

Στην πορεία των ελευθέρων επαγγελματίων προς το υπουργείο Οικονομικών που διαμαρτύρονται για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συμμετείχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Σε δήλωσή του ανέφερε: «Η εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνούσε με Τσακαλώτους και Κατρούγκαλους ήταν μνημονιακή. Αυτή η εποχή έχει λήξει. Πλέον η Νέα Δημοκρατία αναλαμβάνει τον μανδύα της φοροεπιδρομής, εμείς θέλουμε δίκαιη φορολόγηση και αξιοπρέπεια για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους».

Όλη η δήλωση του κ. Κασσελάκη:

«Νομίζω πως είναι ξεκάθαρο προς όλους ότι ο κ. Μητσοτάκης είπε ψέματα προεκλογικά, αυξάνει φόρους, αυξάνει εισφορές, όσο έλεγε για μειώσεις φόρων. Εκθειάζει δήθεν την επενδυτική βαθμίδα και τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας και τώρα έρχεται ο λογαριασμός στους ανθρώπους που δεν αξίζουν τέτοια αδικία.  

Η εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνούσε με Τσακαλώτους και Κατρούγκαλους ήταν μνημονιακή. Αυτή η εποχή έχει λήξει. Πλέον η Νέα Δημοκρατία αναλαμβάνει τον μανδύα της φοροεπιδρομής, εμείς θέλουμε δίκαιη φορολόγηση και αξιοπρέπεια για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το ζεϊμπέκικο του Κουτσούμπα στις ΗΠΑ - Ήρθε σε κέφι στη Μέκκα του Καπιταλισμού (Video)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει τον Δημήτρη Κουτσούμπα να χορεύει ζεϊμπέκικο στις ΗΠΑ, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης. Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ...

Παραμένει πιστή στον αγώνα

Μπορεί ο φόβος για την κατακραυγή και η εντεινόμενη δυσπιστία για την λειτουργία των θεσμών στην Ελλάδα να μην άφησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη κανένα περιθώριο να επιτρέψει στην Άννα ...

Φόρτωση άρθρων...