Κυριακή
19 Μαΐου 2024

«Ξεκάθαρες» οι πολιτικές θέσεις Κασσελάκη: Μετά τον γάμο δημοσίευσε... τραγούδι για τον πόλεμο στο Ισραήλ

Παρασκήνιο

Ούτε στην ευτυχέστερη στιγμή της προσωπικής ζωής του ο Στέφανος Κασσελάκης δεν παραχώρησε στον εαυτό του ένα, έστω και μικρό, διάλειμμα από τα καθήκοντά του ως προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Μόλις λίγη ώρα μετά από το γάμο του με τον Τάιλερ ΜακΜπέθ στην ειδική για τις γαμήλιες τελετές αίθουσα του δημαρχείου Νέας Υόρκης, ο κ. Κασσελάκης κοινοποίησε μέσω Facebook τη θέση του για τον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης.

Και ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με τον πολυσυζητημένο γάμο, τα σχόλια στην ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη για την νέα Ισραηλινο-Παλαιστινιακή σύρραξη δεν ήταν ακριβώς ενθουσιώδη. Αντιθέτως, στις πρώτες αντιδράσεις είναι έκδηλη η δυσφορία για την στάση του κ. Κασσελάκη, η οποία είναι επαμφοτερίζουσα. Μοιάζει να θέλει να ταχθεί αναφανδόν υπέρ της Χαμάς, αλλά για λόγους πολιτικής δεν κάνει το απαραίτητο λογικό βήμα ώστε να επικροτήσει ανοιχτά τις πολύνεκρες επιθέσεις της παλαιστινιακής οργάνωσης στο Ισραήλ.

Συγκεκριμένα, αφήνοντας πίσω του το... ρύζι της γαμήλιας τελετής στη Νέα Υόρκη, σχεδόν από τα σκαλιά του δημαρχιακού μεγάρου της Νέας Υόρκης, ο Στέφανος Κασσελάκης ανάρτησε στο Facebook ένα αντιπολεμικό ραπ κομμάτι, το «Άμαχος» του χιπ-χοπ γκρουπ Στίχοιμα, σε έκτακτη συνεργασία με τον Χρήστο Θηβαίο. Στο κείμενο της ανάρτησης ο κ. Κασσελάκης γράφει «Η πολιτική κρατάει ισορροπίες. Η τέχνη ποτέ. Ανεπιφύλακτα με τον άμαχο που πάντα πεθαίνει, πάντα φοβάται, πάντα με το ένα μάτι ανοιχτό κοιμάται. Αυτό που μοιράζομαι μαζί σας είναι η πολιτική μου θέση για την τραγωδία που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Και αυτά που σκέφτομαι και νιώθω αυτές τις μέρες».

Η τοποθέτηση του Στέφανου Κασσελάκη δημιουργεί μια καινούργια εστία διαμάχης για το τι ακριβώς πρεσβεύει ως ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία πιθανώς θα διατηρήσει το πρόσωπό του στην επικαιρότητα τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Διευρύνει η ΝΔ την διαφορά της από το δεύτερο κόμμα, το κύμα αποσυσπείρωσης στον ΣΥΡΙΖΑ αναπτερώνει το ηθικό στο ΠΑΣΟΚ και τι θα κάνει ο Κασσελάκης με την «Αυγή» και το «Στο Κόκκινο» 

Θα συνεχίσει το μπαράζ δημοσκοπήσεων και τις επόμενες μέρες, χωρίς δραματικές ανατροπές τουλάχιστον για την διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από το δεύτερο κόμμα που όπως φαίνεται διευ...

Στην πρεμιέρα του Αργυρού ο Κασσελάκης με τον Τάιλερ, το γλέντησαν από σουίτα με υψωμένη γροθιά

Πρεμιέρα στην αθηναϊκή νύχτα και το κέντρο διασκέδασης Fantasia έκανε χθες ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα μπορούσε να λείπει. Σύμφωνα με βίντεο που είδα...

Ρωμανός: «Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει να κερδίζει δικαιωματικά τον τίτλο του πράσινου ΣΥΡΙΖΑ για το κόμμα του»

Αιχμές κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, αφήνει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός. «Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει να κερδίζει δ...

Φόρτωση άρθρων...