Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Κασσελάκης-Τσίπρας: Ράγισε το γυαλί

Η φράση «αν ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλά» αποτυπώνει πλήρως τη σχέση του Στέφανου Κασσελάκη με τον Αλέξη Τσίπρα. Οι διαρροές από τον 7ο όροφο της Κουμουνδούρου για το οικονομικό χάος στο ταμείο του ΣΥΡΙΖΑ και των ΜΜΕ που ελέγχει θεωρήθηκαν από τον πρώην πρωθυπουργό ως «πισώπλατο χτύπημα». 

Μάλιστα, ορισμένοι συνεργάτες του κάνουν λόγο για «ανείπωτη αθλιότητα» ενώ άλλοι σημειώνουν πως «υπάρχει διαφορά μεταξύ της συκοφαντίας και της εύλογης προσπάθειας ενός νέου αρχηγού να δείξει ότι κάνει νέα αρχή στο κόμμα». 

Αν, μάλιστα, σκεφτεί κανείς ότι επί Τσίπρα μηδενίστηκε ο δανεισμός της Κουμουνδούρου, τότε ίσως καθίσταται σαφές γιατί ο πρώην πρωθυπουργός δεν θέλει να... βλέπει τον διάδοχό του στην ηγεσία του κόμματος.

Μη φανταστείτε, πάντως, ότι είναι πολλοί που κατανοούν το δράμα του πρώην Πρωθυπουργού και συμπάσχουν. Υπάρχουν στελέχη εντός ΣΥΡΙΖΑ και πολλά εκτός που σχολιάζουν πικρόχολα με την φράση «ας πρόσεχε» την όψιμη οργή του Αλέξη Τσίπρα. 

Και καλά: οι εκτός ΣΥΡΙΖΑ, ήτοι οι της Νέας Αριστεράς, έχουν τους λόγους τους να είναι πικραμένοι με τον τρόπο που ο Τσίπρας «άδειασε» το νέο εγχείρημα και στήριζε έως πρότινος τον Κασσελάκη. Όμως, το ότι το λένε και εντός Κουμουνδούρου, αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον...

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην Αλβανία ο Μανώλης Κεφαλογιάννης – Θα επισκεφθεί τον Φρέντι Μπελέρη στη φυλακή

Επίσκεψη στην Αλβανία πραγματοποιεί ο πρόεδρος της επιτροπής Σύνδεσης και Σταθεροποίησης ΕΕ - Αλβανίας, ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ, Μανώλης Κεφαλογιάννης. Σήμερα, ημέρα το...

Φόρτωση άρθρων...