Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Καστανίδης: Οι Eκλογές είναι η τελευταία ευκαιρία για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ

«Όσο θα μιλάμε για το μέλλον, πρέπει να μιλήσουμε και για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας», τόνισε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης και υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, Χάρης Καστανίδης.

«Πρέπει να δούμε τις εκλογές της 5ης και 12ης Δεκεμβρίου ίσως ως την τελευταία ευκαιρία για την ανασυγκρότηση της παράταξης. Είναι απολύτως αναγκαία η επιστροφή του ΠΑΣΟΚ στα δημόσια πράγματα ως πρωταγωνίστρια δύναμη, γιατί αυτό θα βοηθήσει τελικά τη χώρα», επισήμανε  ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας στο κανάλι της Πάτρας «The Best».

«Τα debate πρέπει να γίνουν»



«Ο μεγάλος αριθμός των ψηφοφόρων που θα μπορούσαν να επανέλθουν στο ΚΙΝΑΛ είναι συγκεντρωμένος στο χώρο της απογοήτευσης και της αποχής, στο χώρο δηλαδή του 44% με 46%, που ήταν η αποχή στις τελευταίες εθνικές εκλογικές αναμετρήσεις. Μην το υποτιμάμε αυτό. Υπάρχουν συνεπώς πολλαπλές δεξαμενές από τις οποίες μπορεί ξανά, με τους κατάλληλους ιδεολογικούς χειρισμούς και αναθεωρήσεις, με την κατάλληλη ταυτότητα, με τις κατάλληλες προτάσεις, και οργανωτική ανασυγκρότηση, να αντλήσει το Κίνημά μας μια νέα κοινωνική συμμαχία, που θα στηρίζει μια επίσης πλατιά πολιτική πλειοψηφία», ανέφερε το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ.

«Ότι όσο θα μιλάμε για το μέλλον, πρέπει να μιλήσουμε και για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας. Και επειδή δεν έχει ίσως τόσο βαρύνουσα σημασία το τι θα πουν τα στελέχη των κομμάτων, θα ήταν χρήσιμο να γνωρίζει ο ελληνικός λαός κάτι που είναι ακόμη άγνωστο μεταξύ των Ελλήνων: τι είπε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το 2014. Είναι μια σχεδόν άγνωστη στο ελληνικό κοινό έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που περιγράφει με πολύ μελανά χρώματα τις ευθύνες της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας την περίοδο 2004-2009, η οποία οδήγησε στον απόλυτο εκτροχιασμό των δημοσιονομικών μεγεθών», είπε ακόμα ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής.

«Χρειάζεται αθρόα συμμετοχή πολιτών»


«Χρειάζεται να υπάρξει αθρόα συμμετοχή των πολιτών, γιατί έτσι ακυρώνεται η παρέμβαση οργανωτικών μηχανισμών και εξωθεσμικών κέντρων. Γιατί, όταν συμμετέχει η κοινωνία, αυτή είναι που καθορίζει το αποτέλεσμα και όχι άλλοι», κατέληξε ο Χάρης Καστανίδης.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Μαρέβα Μητσοτάκη στην Ζάκυνθο για την επαναλειτουργία του Λυκείου Ελληνίδων

Στη Ζάκυνθο βρέθηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη με αφορμή πρόσκληση που έλαβε από το Λύκειο Ελληνίδων Ζακύνθου, το οποίο επαναλειτουργεί για πρώτη χρονιά μετά από δεκαετίες διακοπής των δρα...

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου: Γιατί θέλω να εκλεγώ ευρωβουλευτής της ΝΔ

Ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» την Ελεονώρα Μελέτη. Η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε αρχικά πως έχει τη στήριξη του άνδρα της και ότι αποφάσισαν από κοιν...

Φόρτωση άρθρων...