Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Καταγγελία – σοκ στα «Παραπολιτικά» εργαζόμενης στο ξενοδοχείο της οικογένειας της πρώην συζύγου Ραγκούση (εικόνα)

Με μια αποκάλυψη – «βόμβα» κυκλοφορούν σήμερα τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, η οποία έχει να κάνει με την επώνυμη καταγγελία, για ανασφάλιστη εργασία, πρώην εργαζόμενης (καθαρίστριας) στο ξενοδοχείο «Βίλα Ειρήνη» που διαθέτει η οικογένεια της πρώην συζύγου του Γιάννη Ραγκούση στην Πάρο.

Μάλιστα σήμερα τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ δημοσιοποιούν και συνέντευξη της καταγγέλλουσας η οποία, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, «τακτοποιήθηκε από τον Γιάννη Ραγκούση» το πρόστιμο των 10.000 ευρώ που επιβλήθηκε στην οικογενειακή επιχείρηση της πρώην συζύγου του. 

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ που υπογράφει ο Θανάσης Φουσκίδης «Μία μαρτυρία-σοκ, που έρχεται να δώσει νέες διαστάσεις στην υπόθεση των αποκαλύψεων για την επιχειρηματική δράση της οικογένειας Ραγκούση στον τουρισμό, δημοσιεύουν σήμερα τα «Παραπολιτικά». Πρόκειται για μία πρώην εργαζόμενη στο κομμάτι της καθημερινής φροντίδας των δωματίων του ξενοδοχείου «Βίλα Ειρήνη», που διαθέτει η οικογένεια της πρώην συζύγου του Γιάννη Ραγκούση, Κατερίνας Ρούσσου, στη Νάουσα της Πάρου. Όπως καταγγέλλει η κυρία Σβετλάνα Αργύρη (σ.σ. Φωτεινή, για τους εν Ελλάδι φίλους και γνωστούς), ουκρανικής καταγωγής, παντρεμένη με Έλληνα πολίτη με άδεια παραμονής σε ισχύ, η ίδια εργαζόταν στη συγκεκριμένη επιχείρηση κατά την περίοδο 2016-2017 χωρίς να έχει ασφαλιστεί βάσει του νόμου, γεγονός που η ίδια έμαθε με ιδιαίτερα επώδυνο τρόπο. Για την ιστορία και μόνο, επισημαίνεται πως εκείνο το διάστημα ο Γιάννης Ραγκούσης και η Κατερίνα Ρούσσου ήταν ακόμη παντρεμένοι, αφού μέχρι και για τη χρήση του 2018 πραγματοποιούσαν κοινή «πόθεν έσχες», παράμετρος που καταδεικνύει ότι είχαν ενεργούς (και) νομικούς δεσμούς».

Την ίδια στιγμή και επειδή χθες ήδη ο Γιάννης Ραγκούσης και οι δικηγόροι του, πριν ακόμη κυκλοφορήσει η εφημερίδα επιχείρησαν να διαψεύσουν το πολύ σοβαρό αυτό περιστατικό, έχει ενδιαφέρον το tweet – απάντηση του εκδότη των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Γιάννη Κουρτάκη.

«Αλήθεια ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας υιοθετούν τον χαρακτηρισμό που κάνει ο πρώην κουνιάδος του Γιάννη Ραγκούση περί «υποψήφιας εργαζόμενης;». Από πότε στην Ελλάδα έχουμε «υποψήφιους εργαζόμενους;». Σε κάθε περίπτωση αύριο λέμε να ακούσει ο κόσμος την «υποψήφια εργαζόμενη», αναφέρει ο Γιάννης Κουρτάκης.

Διαβάστε περισσότερα στα σημερινά ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Νέα αποκάλυψη «βόμβα» από τα «Παραπολιτικά» για τον Ραγκούση

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κυβίστηση εξάδελφου Κασσελάκη για τις «ευπρόσδεκτες» ψήφους των Σπαρτιατών - «Δεν τις θέλουμε», λέει τώρα

Σε κωλοτούμπα για την τοποθέτησή του για τις «ευπρόσδεκτες» ψήφους των Σπαρτιατών μετά τον αποκλεισμό του κόμματος από τις ευρωεκλογές, προχώρησε ο ξάδερφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ...

Φόρτωση άρθρων...