Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Κατρίνης: «Aπαράδεκτος ο τρόπος με τον οποίον επιτίθεται ο Ερντογάν στον Μητσοτάκη»

Στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, στην επίθεση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στις τελευταίες δημοσκοπήσεις αναφέρθηκε ο Μιχάλης Κατρίνης.

«Ενθαρρυντικό το γεγονός ότι στο συνέδριο συμμετείχαν νέοι άνθρωποι», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης, επισημαίνοντας ότι υπήρξε ανανέωση στην Κεντρική Επιτροπή.

Eιδικότερα, ο Μιχάλης Κατρίνης τόνισε ότι η παρουσία πρώην προέδρων του κόμματος δίνει το στίγμα της συστράτευσης και της ενότητας της παράταξης.

Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Εξέφρασε την ανησυχία του για την εντεινόμενη ένταση από την Τουρκία, κάλεσε την κυβέρνηση να διεθνοποιήσει το πρόβλημα κα να ζητήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ κυρώσεις κατά της Τουρκίας εφόσον συνεχίζει την προκλητικότητα της.

Παράλληλα, σημείωσε πως ξέρουμε ποιος προκαλεί και δεν πρέπει η ρητορική να εξισώνει το θύτη με τον θύμα, ενώ ερωτηθείς εάν το κόμμα θα ψηφίσει τα F-35 είπε πως θα πρέπει να δούμε την σύμβαση.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τόνισε πως ο στόχος του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ ήταν να αναδείξει τις πάγιες ελληνικές θέσεις, ενώ χαρακτήρισε απαράδεκτο τον τρόπο με τον οποίο ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιτίθεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη και ζήτησε από τους ευρωπαίους εταίρους και συμμάχους να αποδείξουν εμπράκτως την συμπαράσταση τους προς την Ελλάδα.

Σχετικά με το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών είπε πως το κόμμα είναι σε πολιτική και εκλογική ετοιμότητα, κατηγορώντας την κυβέρνηση για πολιτική αδράνεια και αναποτελεσματικότητα ενώ είπε πως δεν θέλει να πατάξει την αισχροκέρδεια.

Κληθείς να σχολιάσει τις δημοσκοπήσεις είπε πως δείχνουν άνοδο του ΠΑΣΟΚ, τόνισε πως το κόμμα έχει μια δυναμική πορεία ενώ ξεκαθάρισε πως δεν προσφέρεται ως συμπλήρωμα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κυβίστηση εξάδελφου Κασσελάκη για τις «ευπρόσδεκτες» ψήφους των Σπαρτιατών - «Δεν τις θέλουμε», λέει τώρα

Σε κωλοτούμπα για την τοποθέτησή του για τις «ευπρόσδεκτες» ψήφους των Σπαρτιατών μετά τον αποκλεισμό του κόμματος από τις ευρωεκλογές, προχώρησε ο ξάδερφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ...

Στίγκας για το «μπλόκο» στους «Σπαρτιάτες»: Επειδή το είπε ο Άρειος Πάγος είναι θέσφατο; Δεν είμαι αχυράνθρωπος του Κασιδιάρη

Το κόμμα των Σπαρτιατών δεν θα συμμετάσχει στις Ευρωεκλογές, σύμφωνα με απόφαση του Αρείου Πάγου και αυτό γιατί ο πραγματικός αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος θεωρείται ο καταδικασμ...

Φόρτωση άρθρων...