Κυριακή
12 Μαΐου 2024

Αιχμηρό σχόλιο Καραμανλή για το ενδεχόμενο συνεργασίας Παπανδρέου-Τσίπρα

Στα σενάρια συνεργασίας μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Γιώργου Παπανδρέου, αναφέρθηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής.

Ο υπουργός άφησε αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και κατά του πρώην Πρωθυπουργού και υποψήφιοι για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής.

Ο Κώστας Καραμανλής, κληθείς από τη Realnews, να σχολιάσει τα σενάρια περί ενδεχόμενης συνεργασίας μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Γιώργου Παπανδρέου σε περίπτωση εκλογών με απλή αναλογική, σημείωσε με νόημα πως «δεν θα μας ξένιζε ο κ. Τσίπρας να τα βρει με τον Πρωθυπουργό του “λεφτά υπάρχουν”. Θα ήταν ταιριαστό ζευγάρι. Και οι δυο επένδυσαν στο ψεύδος και το διχασμό σε δυο διαφορετικές αλλά εξίσου κρίσιμες περιόδους, οδηγώντας τη χώρα σε καταστροφικές επιλογές. Ακόμα και αν τα έβρισκαν, όμως, αποκλείω το ενδεχόμενο οι δυνάμεις τους να έφταναν για Κυβέρνηση».

Παράλληλα, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών ότι η στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας στοχεύει στην υλοποίηση του κυβερνητικού προγράμματος ως το τέλος της τετραετίας. 

«Με όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες συμμέτοχους στην ανάπτυξη. Και όταν στηθούν οι κάλπες, αυτοδυναμία και με απλή αναλογική. Αλλιώς, αυτοδυναμία στις δεύτερες κάλπες. Για να συνεχίσουμε το έργο μας», υπογράμμισε ο Κώστας Καραμανλής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η ενόχληση του Μαξίμου με τη Μαρίνα Σάττι

Η δυσαρέσκεια και η ενόχληση του Μαξίμου για τη Μαρίνα Σάττι και τα χασμουρητά της στη Eurovision μεταφέρθηκε ήδη στη διοίκηση της ΕΡΤ. Το Μέγαρο Μαξίμου εξέφρασε δυσαρέσκεια γι...

«Έκρηξη» Ζαχαριάδη κατά Σπηλιωτόπουλου: Δεν έχει θεσμικό ρόλο, δεν είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

Καταπέλτης ήταν ο πρώην βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Ζαχαριάδης, για τις τελευταίες δηλώσεις του Άρη Σπηλιωτόπουλου. Μιλώντας στο Action24, ο κ. Ζαχαριάδης ...

Φόρτωση άρθρων...