Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Κεχαγιά: Υποθέτω ότι είχε εταιρεία ο Κασσελάκης όταν εξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Νέες δηλώσεις για τις εταιρείες του Στέφανου Κασσελάκη έκανε το πρωί της Τετάρτης η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά, σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Αρχικά η κυρία Κεχαγιά σημείωσε ότι «ο κ. Κασσελάκης έχει δηλώσει ότι όλες οι μετοχές σε εταιρείες του εξωτερικού έχουν μεταβιβαστεί». Ωστόσο όταν ρωτήθηκε για το πόσες είναι αυτές η ίδια απάντησε «δεν ξέρω πόσες είναι αυτές» καθώς και ότι «δεν γνωρίζω το χρονικό πλαίσιο στο οποίο έγινε η μεταβίβαση».

Ερωτηθείσα, δε, αν όταν εξελέγη ο Στέφανος Κασσελάκης ως νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε εταιρείες, η κυρία Κεχαγιά απάντησε «υπόθετω ότι υπήρχε εταιρεία όταν εξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ». Παρέπεμψε, δε, για περισσότερα στο πόθεν έσχες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι «ο νόμος λέει ότι μέχρι τέλη Ιουνίου υπάρχει η δυνατότητα για υποβολή πόθεν έσχες».

«Προφανώς και ο κ. Κασελάκης κατανόησε ότι η ερμηνεία που δίνεται ενδεχομένως να μην του επιτρέπει να έχει εταιρείες στο εξωτερικό. Αυτό θα το ξεκαθαρίσει η εισαγγελία όταν τον καλέσει. Ξεκαθαρίζω ότι δεν έχει πια μετοχές σε εταιρείες στο εξωτερικό» κατέληξε για το θέμα η Βούλα Κεχαγιά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σπηλιωτόπουλος: Δεν είμαι σύμβουλος επικοινωνίας του Κασσελάκη - Δεν χρειάζεται συμβουλές στα επικοινωνιακά

«Eνδεχομένως να δούμε εκπλήξεις σε αυτές τις εκλογές», η πρόβλεψη που έκανε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ενόψει των ευρωεκλογών. Αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη δήλωσε ότι είναι ένας ...

Γιώργος Μουρούτης: Πλήθος υπουργών και στελεχών στην εκδήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Ν.Δ. (Photos)

Μεγάλη επιτυχία είχε η χθεσινή εκδήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Μουρούτη, στο κέντρο της Αθήνας. Εκτός της μεγάλης συμμετοχής, σημαντική ήταν κα...

Φόρτωση άρθρων...