Τετάρτη
25 Μαΐου 2022

Κίνηση πανικού και απελπισίας η κατάθεση Πρότασης Μομφής από τον Τσίπρα

Παρασκήνιο

Σε απόλυτο πανικό και κατάσταση κατάρρευσης βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, όπως αποδείχθηκε από την εσπευσμένη κίνηση του να καταθέσει Πρόταση Μομφής εναντίον της Κυβέρνησης, μήπως και κερδίσει λίγη δημοσιότητα σε μία δύσκολη περίοδο για τον ίδιο και το κόμμα του. 

Υπό το βάρος των αρνητικών δημοσκοπήσεων που φέρνουν το ΣΥΡΙΖΑ μια ανάσα από την τρίτη θέση και με δεδομένα τα εσωκομματικά προβλήματα που ο ίδιος αντιμετωπίζει από μια εσωτερική πτέρυγα που είναι στα κάγκελα, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σήκωσε για μία ακόμη φορά τη σημαία του διχασμού με στόχο να δηλητηριάσει την πολιτική ζωή του τόπου, δηλαδή κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια μήπως και διασωθεί πολιτικά. 

Αυτό που τον αγχώνει πέρα από κάθε αμφιβολία δεν είναι οι προσδοκίες και οι ελπίδες του ελληνικού λαού, τον οποίο δεν σεβάστηκε στη διάρκεια της δικής του κυβερνητικής θητείας, αλλά η προσωπική πολιτική του επιβίωση με κάθε τίμημα. 

Εξάλλου, ο κ. Τσίπρας δεν λέει να αντιληφθεί τα μηνύματα που του  έχουν στείλει κατά καιρούς οι ψηφοφόροι σε αμέτρητες δημοσκοπήσεις για να αλλάξει ρότα, συνεχίζοντας μια ολισθηρή πορεία που δεν ταιριάζει στο κόμμα που κάποτε ήταν στα χέρια σοβαρών πολιτικών της Αριστεράς. 

Δεν είναι μόνο ο ελληνικός λαός που του γυρίζει την πλάτη , αλλά και η εσωκομματική πτέρυγα που τον περιμένει στη γωνία με το ξεκαθάρισμα λογαριασμών να καθίσταται σύντομα αναπόφευκτο εντός της Κουμουνδούρου και τις εξελίξεις να είναι απρόβλεπτες για την επόμενη μέρα. 

Οι πολίτες έχουν πάρει χαμπάρι τις επικοινωνιακές φωτοβολίδες Τσίπρα και η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να του δώσει την πρέπουσα απάντηση μέσα στην Ολομέλεια της Βουλής.    
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνάντηση του Γενικού Διευθυντή της ΝΔ, με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής – Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ και μέλη της ΔΑΠ -ΝΔΦΚ

Με αφορμή την 34η νίκη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στις φοιτητικές εκλογές, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, διευρυμένη συνάντηση μεταξύ του Γενικού Διευθυντή της ΝΔ Γιάν...

Το Μαξίμου έστειλε παιχνίδια στον ξενώνα φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών του Πειραιά

Παιχνίδια στα παιδιά που στερούνται ένα ασφαλές οικογενειακό περιβάλλον και διαμένουν στον Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών του δήμου Πειραιά έστειλε το πρωθυπουργικό γραφε...