Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Κίνηση πανικού και απελπισίας η κατάθεση Πρότασης Μομφής από τον Τσίπρα

Σε απόλυτο πανικό και κατάσταση κατάρρευσης βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, όπως αποδείχθηκε από την εσπευσμένη κίνηση του να καταθέσει Πρόταση Μομφής εναντίον της Κυβέρνησης, μήπως και κερδίσει λίγη δημοσιότητα σε μία δύσκολη περίοδο για τον ίδιο και το κόμμα του. 

Υπό το βάρος των αρνητικών δημοσκοπήσεων που φέρνουν το ΣΥΡΙΖΑ μια ανάσα από την τρίτη θέση και με δεδομένα τα εσωκομματικά προβλήματα που ο ίδιος αντιμετωπίζει από μια εσωτερική πτέρυγα που είναι στα κάγκελα, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σήκωσε για μία ακόμη φορά τη σημαία του διχασμού με στόχο να δηλητηριάσει την πολιτική ζωή του τόπου, δηλαδή κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια μήπως και διασωθεί πολιτικά. 

Αυτό που τον αγχώνει πέρα από κάθε αμφιβολία δεν είναι οι προσδοκίες και οι ελπίδες του ελληνικού λαού, τον οποίο δεν σεβάστηκε στη διάρκεια της δικής του κυβερνητικής θητείας, αλλά η προσωπική πολιτική του επιβίωση με κάθε τίμημα. 

Εξάλλου, ο κ. Τσίπρας δεν λέει να αντιληφθεί τα μηνύματα που του  έχουν στείλει κατά καιρούς οι ψηφοφόροι σε αμέτρητες δημοσκοπήσεις για να αλλάξει ρότα, συνεχίζοντας μια ολισθηρή πορεία που δεν ταιριάζει στο κόμμα που κάποτε ήταν στα χέρια σοβαρών πολιτικών της Αριστεράς. 

Δεν είναι μόνο ο ελληνικός λαός που του γυρίζει την πλάτη , αλλά και η εσωκομματική πτέρυγα που τον περιμένει στη γωνία με το ξεκαθάρισμα λογαριασμών να καθίσταται σύντομα αναπόφευκτο εντός της Κουμουνδούρου και τις εξελίξεις να είναι απρόβλεπτες για την επόμενη μέρα. 

Οι πολίτες έχουν πάρει χαμπάρι τις επικοινωνιακές φωτοβολίδες Τσίπρα και η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να του δώσει την πρέπουσα απάντηση μέσα στην Ολομέλεια της Βουλής.    
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σήμερα η πιο μεγάλη ώρα για τον πρωθυπουργό, γιατί ερωτοτροπούν με την γελοιότητα τα σενάρια διπλών εκλογών και πως έχει αποφασίσει να «τελειώσει» τον Φάμελλο ο Κασσελάκης   

Η σημερινή παρέμβαση του πρωθυπουργού αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται αποφασισμένος να πει τα πράγματα με το όνομα τους και να στείλει σαφ...

Κόντρες και αψιμαχίες για τα Τέμπη – Η Κυβέρνηση αμύνεται, η Αντιπολίτευση επιτίθεται

Τεταμένο είναι το κλίμα στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για την Πρότασης Δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ κατά της Κυβέρνησης. Υπουργοί και βουλευτές της Κυβέρνησης κοντράρο...

Τα «μαζεύει» κατόπιν εορτής ο Νίκος Παππάς: Δεν υπήρξε προσυνεννόηση για την πρόταση δυσπιστίας

Προσπάθεια να μαζέψει τις χθεσινές του δηλώσεις περί προσυνεννόησης μεταξύ των κομμάτων, πριν την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης, έκανε σήμερα ο βουλε...

Φόρτωση άρθρων...