Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Κλειστές οι πόρτες επιστροφής στο ΠΑΣΟΚ

Παρασκήνιο

Σε κατάσταση απόλυτης απαξίωσης έχουν περιέλθει τα στελέχη που αποστάτησαν από το ΠΑΣΟΚ την κρίσιμη περίοδο και αναζήτησαν καταφύγιο στη… φιλόξενη αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολιτικά σκουπίδια τους χαρακτήρισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ενώ παράλληλα τους επέρριψε και την ευθύνη για τη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.

Στη συντριπτική τους πλειοψηφία έμειναν εκτός Βουλής και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να βρουν πολιτική στέγη.

Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής τους στο ΠΑΣΟΚ.

Δεν πρόκειται να περάσουν ούτε καν από τον δρόμο της Χαριλάου Τρικούπη γιατί πρόδωσαν την παράταξη και συνειδητά επιχείρησαν να διαλύσουν για να κυριαρχήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντροαριστερά.

Στον δρόμο που οδηγεί στην πολιτική χωματερή βρίσκονται οι, Θάνος Μωραΐτης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Χρήστος Σπίρτζης, Γιάννης Ραγκούσης, Στέφανος Τζουμάκας, Γιάννης Μαντζουράνης, Άγγελος Τόλκας, Χάρης Τσιόκας, Αντώνης Κοτσακάς, Γιάννης Μαδεμλής, Νίκος Μπίστης, Δημήτρης Σακελλάρης και Ρεγγίνα Βάρτζελη.

Είναι σίγουρο ότι σύντομα θα αποτελούν παρελθόν και οι, Θεοδώρα Τζάκρη, Νίνα Κασιμάτη και Συμεών Κεδίκογλου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Πλάτη» Αχτσιόγλου στις Ευρωεκλογές

Παρά την έκβαση της εσωκομματικής μάχης στον ΣΥΡΙΖΑ, η Έφη Αχτσιόγλου δηλώνει παρών. Η πρώην υπουργός και συνιδρύτρια της Νέας Αριστεράς δε θα μπορούσε να μείνει εκτός κάδρου στον...

Η στεγαστική κρίση και η… σπιταρόνα

Στο στόχαστρο του ΠΑΣΟΚ μπαίνει και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Στέφανος Κασσελάκης, με ηγετικά στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη να εκτιμούν πως δεν είναι ο κατάλληλος να ηγηθεί τόσο της αξιω...

Φόρτωση άρθρων...