Δευτέρα
13 Μαΐου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ώρα ανακοινώσεων για την υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου

Παρασκήνιο

Η πρώτη εικόνα στο παζλ των υποψηφιοτήτων για την αρχηγία στον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία αποκαλύπτεται επισήμως σήμερα με την ανακοίνωση της διεκδίκησης της ηγεσίας του κόμματος από την Έφη Αχτσιόγλου.

Το δεύτερο μεγάλο κομμάτι στο παζλ αναμένεται να ανοίξει την Παρασκευή το μεσημέρι, ημέρα που κατά τις πληροφορίες θα καταθέσει τη δική του υποψηφιότητα που φέρεται ως “κλειδωμένη” ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Την επόμενη ημέρα και στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής θα ανακοινώσει την απόφασή του να διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ο Νίκος Παππάς.

Οι ανακοινώσεις της Έφης Αχτσιόγλου θα γίνουν στις 12.30 μ.μ. στο περιστύλιο του Ωδείου Αθηνών με την ίδια να πλαισιώνεται κατά τις πληροφορίες από τους στενούς της συνεργάτες. Η κατάθεση υποψηφιότητας θα συνοδευτεί προφανέστατα από θέσεις/διακήρυξη για το πώς βλέπει η ίδια τον ΣΥΡΙΖΑ να τοποθετείται στο πολιτικό σκηνικό και με ποιον τρόπο θα πρέπει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να οδηγηθεί στην ανασυγκρότησή του για να παραμείνει κόμμα εξουσίας.

Κατά τις πληροφορίες η πρώην υπουργός έχει ήδη κάνει πολλές επαφές και συζητήσεις με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε όλη τη χώρα έχοντας εξασφαλίσει και πολλές διαβεβαιώσεις στήριξής της στην κούρσα της διαδοχής. Είναι ενδεικτικό ότι η Έφη Αχτσιόγλου έχει προκαλέσει επικοινωνίες και συναντήσεις και με στελέχη που ανήκαν μέχρι πρότινος στον χώρο της πλειοψηφίας (προεδρικών) προσπαθώντας να συσπειρώσει περισσότερες δυνάμεις γύρω από την υποψηφιότητά της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Καρφιά» Μαρινάκη για Σάττι: Όταν ένας καλλιτέχνης εκπροσωπεί μια χώρα πρέπει να προσέχει τη συμπεριφορά του

Για τη στάση της Μαρίνας Σάττι και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, όταν κατά τη συνέντευξη της τραγουδίστριας του Ισραήλ η Ελληνίδα τραγουδίστρια χασμουριόταν, αλλά και τις δηλώσε...

Κοίτα ποιος μιλάει. Ο Κασσελάκης κατηγορεί τον Μητσοτάκη γιατί δήλωσε ότι παραβιάστηκε η Συμφωνία των Πρεσπών

Αιχμές κατά του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασελάκης για τη «Συμφωνία των Πρεσπών», με αφορμή την προκλητική δήλωση της νέας Προέδρου της Βόρειας Μακεδο...

Φόρτωση άρθρων...