Πέμπτη
27 Ιανουαρίου 2022

Κωνσταντινόπουλος: «Δεν θα είμαι επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ»

Παρασκήνιο

«Δεν θα είμαι επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας γιατί υπάρχουν πιο άξιοι συνάδελφοι από εμένα σε αυτή την προσπάθεια», ξεκαθάρισε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Για τις εσωκομματικές εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής, μιλώντας στο «Πρώτο Πρόγραμμα» είπε: «Κανένας μας δεν περίμενε αυτή την μεγάλη συμμετοχή, άρα είναι ένα μήνυμα προς όλους μας και είναι και η μεγάλη παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά για ενότητα το επόμενο χρονικό διάστημα».

Ενόψει του δεύτερου γύρου ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ανέφερε: «Δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία, έχουμε και την επόμενη Κυριακή και πρέπει να ολοκληρωθεί το μήνυμα της ανανέωσης, της ενότητας και της πολιτικής αυτονομίας, ψηφίζοντας Νίκο Ανδρουλάκη. Αυτό που θέλουμε να εκφράσουμε στην ελληνική κοινωνία είναι έναν διαφορετικό πολιτικό πολιτισμό. Οι τέσσερις σύντροφοί μας που δεν μπόρεσαν να πάνε στον δεύτερο γύρο, έκαναν μια εξαιρετική δουλειά και συνετέλεσαν στο να έρθει αυτός ο κόσμος. Ο κ. Ανδρουλάκης θα μιλήσει με όλους, αλλά το κύριο κάλεσμα είναι προς τον κόσμο, να συμμετέχουν».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φυγή προς τα εμπρός κάνει ο Μητσοτάκης με κορυφαίες επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας

Καμία απόκλιση από τον κεντρικό σχεδιασμό που βάζει σε πρώτο πλάνο τα θαρραλέα ανοίγματα στο εξωτερικό και την προσέλκυση ξένων επενδύσεων έχει αποφασίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στ...

Το φάντασμα

Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από το Μαξίμου, και δεν είναι ο Τσίπρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να επενδύει στη διαχείριση της πανδημίας από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, καθώς ευτύχησε...