Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Κούλογλου: «Δεν πιστεύω πιστεύω πως ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είναι πρώτο κόμμα»

Παρασκήνιο

Στο ενδεχόμενο πρόωρων Εκλογών αναφέρθηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέλιος Κούλογλου. 

«Θεωρώ ότι υπάρχει ένα φλερτ με αυτήν την ιδέα. Σε περιόδους κρίσης, όπως ξέρουμε όλοι, ο κόσμος συσπειρώνεται γύρω από την εκάστοτε Κυβέρνηση και τον εκάστοτε επικεφαλής της Κυβέρνησης», ανέφερε ο Στέλιος Κούλογλου ως προς την πιθανότητα πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.

«Από την άλλη, θεωρώ ότι με όλο το περιβάλλον, τους εκλογικούς νόμους κτλ. θα ήταν αυτήν τη στιγμή πολύ μεγάλος τυχοδιωκτισμός να έμενε η χώρα δύο μήνες ακυβέρνητη, μέχρι που να σχηματίσει Kυβέρνηση», πρόσθεσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ο ευρωβουλευτής απαντώντας αν ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα κόψει πρώτος το νήμα σε μια ενδεχόμενη εκλογική αναμέτρηση, «όπως είναι τα σημερινά δεδομένα, δεν πιστεύω ότι μπορεί να είναι το πρώτο κόμμα, αλλά μπορεί να υπάρχει μια φθορά ραγδαία της Κυβέρνησης, λόγω της ακρίβειας κυρίως», κατέληξε ο Στέλιος Κούλογλου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η τελευταία εικόνα των κυλιόμενων δημοσκοπήσεων 28 μέρες πριν τις κάλπες, γιατί στο ΠΑΣΟΚ πιστεύουν πως τελικά θα τερματίσουν δεύτεροι και πως ο Κασσελάκης θα «καθαρίσει» τον Πολάκη 

Χαμηλά κρατά το Μέγαρο Μαξίμου τον πήχη των μεσοπρόθεσμων προσδοκιών, μετά την χθεσινή συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν. Το κλίμα πάντως τόσο στις κατ ιδίαν επαφές των δύο ηγετών όσο...

Φόρτωση άρθρων...