Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Κουτσούμπας: Και Ποντιακό άνοιγμα

Παρασκήνιο

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας δεν είναι λίγες οι φορές που … «αιφνιδιάζει» στις δημόσιες παρεμβάσεις του, με ποιήματα, σατιρικά στιχάκια και παρόμοιες αναφορές, ενώ έχει καταφέρει να κάνει viral την περίφημη ατάκα του: «Αυτοί είστε».

Όπως φαίνεται ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, δεν έχει χάσει την φόρμα του. Έτσι στην ομιλία του σε προεκλογική εκδήλωση, μίλησε… Ποντιακά. 

Μιλώντας για την τακτική του ΚΚΕ είπε πως «το κάλεσμά μας απευθύνεται σε όλους και όλες για συμμετοχή στο κίνημα, στην οργάνωση και τη δράση, που θα βάζει εμπόδια, θα διεκδικεί και θα κερδίζει ακόμα και ορισμένες ανάσες, γιατί δεν θα σκοντάφτει στην παγίδα μιας δήθεν πολιτικής εναλλαγής, για να μην ξαναπέσει ο λαός μας στην παγίδα και φάει το ίδιο ξαναζεσταμένο φαγητό ή όπως λένε οι Πόντιοι… «στόματα πασσέα, φαϊα αχαράτσωτα» (παχιά λόγια αλλά το φαγητό άνοστο).

Τελικά εκσυγχρονίζεται και το ΚΚΕ…
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο βουλευτής της «Νίκης» με τους καλικάντζαρους ξαναχτυπά: Οι πιστοί φιμώνονται και μοιράζουν σφαλιάρες ακόμα και μέσα στην Εκκλησία

Σε διαφορετική γραμμή από την επίσημη θέση της «Νίκης» που εξέφρασε τον αποτροπιασμό και καταδίκασε την επίθεση στη βουλευτή της ΝΔ Αγγελική Δεληκάρη από στέλεχος της στην Καβάλα κ...

Φόρτωση άρθρων...