Σαββάτο
11 Μαΐου 2024

Κραουνάκης: «Μόνο μια φορά, κρίμα στη χαρά, κάπου κοιταχτήκαμε μετά ερωτευθήκαμε... »

Να το «βουλώσουν» και να βοηθήσουν κάλεσε την εσωκομματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης.

Ο κ. Κραουνάκης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Attica tv αναφέρθηκε στον νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Κασελάκης ήρθε και τα έκανε όλα… Άλλαξε την ατζέντα και τη συμπεριφορά, ήταν μια προσωπικότητα θαρραλέα, δεν ξέρουμε πώς θα μας βγει, μπορεί να μας βγει σκ… και θα πούμε κάναμε λάθος. Από τη στιγμή που πήρε πλειοψηφία βουλώστε το και βοηθήστε τον» είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Στην ίδια συνέντευξη ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια σε βάρος του μετά την κοινή φωτογραφία του με τον Στέφανο Κασσελάκη και τον συζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ από τη συναυλία του στο Ηρώδειο.

«Είπαν ότι είμαι η παρένθετη μητέρα λόγω κοιλιάς. Αν με ενόχλησε κάτι είναι ο υποβιασμός της γυναίκας. Το θέμα ήταν ότι είναι τρεις γκέι και ο μεσαίος θα κάνει τη μάνα, αυτός ήταν ο στόχος. Πήγαν οι τάδε στον τάδε “μ, σας ξέρουμε εσάς” και από κάτω τα σχόλια ήταν χυδαία» είπε αρχικά ο κ. Κραουνάκης.

 

 

Με αφορμή, δε, τη δήλωση Κασσελάκη ότι θέλουν να αποκτήσουν παιδιά με τον σύντροφο μέσω παρένθετης μητέρας, ο Σταμάτης Κραουνάκης σχολίασε:«Ναι, να βρουν μια γυναίκα που τη γουστάρουν να τους κάνει το παιδί τους και να το υιοθετήσουν και να τελειώσουμε με αυτή την αηδία στην Ελλάδα».

«Ένα τέτοιο ζευγάρι μπορεί να μεγαλώσει από τη νοσταλγία της οικογένειας ένα παιδί. Έχω φίλους που έχουν υιοθετήσει, η τρυφερότητα και η αυστηρότητα είναι παραδειγματική» κατέληξε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης στηρίζει το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Πυροσβεστών Νέου Βουτζά

Ο τέως Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης υποστηρίζει το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος Εθελοντών Νέου Βουτζά. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 2 Μαΐου, το Πυροσ...

Θα «οργώσει» την Ελλάδα ο Μητσοτάκης, οι δύο πρώην πρωθυπουργοί που επιθυμούν να προταθούν για την Προεδρία της Δημοκρατίας, και πως ο Κασσελάκης αποφάσισε να «καθαρίσει» τον Πολάκη

Στην πρώτη γραμμή της προεκλογικής μάχης θα βρεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σχεδιάζει να οργώσει την χώρα, στις 30 μέρες που έμειναν μέχρι τις κάλπες της 9ης Ιουνίου. Όσο κ...

Φόρτωση άρθρων...