Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Λαζόπουλος για Πολάκη: «Ο Τσίπρας λέει και ξελέει - Παιδική χαρά ο ΣΥΡΙΖΑ, προκαλεί βαρεμάρα»

Αιχμηρός εμφανίστηκε ο Λάκης Λαζόπουλος για την παραμονή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος δεν έχει κρύψει τη συμπάθειά του για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ξιφούλκησε μέσω της διαδικτυακής ραδιοφωνικής του εκπομπής, όχι μόνο κατά του Παύλου Πολάκη αλλά και κατά του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα τον οποίο κατηγορεί για ανακολουθία λόγων-έργων. 

Ακόμα, ο Λάκης Λαζόπουλος χαρακτηρίζει «παιδική χαρά» τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «με το ίδιο παρεάκι δεν μπορείς να φέρεις διαφορετικό μέλλον» εξ ου και «αυτή η βαρεμάρα και στασιμότητα».

«Δεν ξαφνιάστηκα καθόλου που στην παιδική χαρά του ΣΥΡΙΖΑ ξαναγύρισε στις τραμπέλες ο Πολάκης. Αποδεικνύοντας ότι ο αρχηγός λέει και ξελέει, ότι ο μεγάλος Κρητικός είναι μικρό παιδί και ζητάει συγγνώμη για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και ότι με το ίδιο παρεάκι δεν μπορείς να φέρεις ένα διαφορετικό μέλλον. Το ίδιο αστειάκι. Και δημιουργείται αυτή η απίστευτη βαρεμάρα και στασιμότητα στο κόμμα της αντιπολίτευσης», πρόσθεσε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε παραπέμψει στα πειθαρχικά όργανα τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ μετά την απαράδεκτη ανάρτηση που είχε κάνει ο Παύλος Πολάκης, στοχοποιώντας δημοσιογράφους, δικαστικούς και τραπεζικά στελέχη. 

Στη συνέχεια, ο πρώην υπουργός ζήτησε συγγνώμη και ομόφωνα τα όργανα αποφάσισαν να παραμείνει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Μια απόφαση που προκάλεσε ποικίλλες αντιδράσεις αλλά και τη σκληρή κριτική της Νέας Δημοκρατίας που έκανε λόγο για «κωλοτούμπα Τσίπρα».

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τα «μαζεύει» κατόπιν εορτής ο Νίκος Παππάς: Δεν υπήρξε προσυνεννόηση για την πρόταση δυσπιστίας

Προσπάθεια να μαζέψει τις χθεσινές του δηλώσεις περί προσυνεννόησης μεταξύ των κομμάτων, πριν την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης, έκανε σήμερα ο βουλε...

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων κατά Φαραντούρη: Προσβάλλει τους ανώτατους δικαστές

Σκληρή απάντηση έδωσε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων στον Νίκο Φαραντούρη για τις δηλώσεις του σύμβουλου ευρωπαϊκής πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, που μετ...

Επιμένει ο Φαραντούρης: Ευχής έργον να παραιτήσει η Ευρωπαία εισαγγελέας την κυβέρνηση εάν συσκοτίζει σκάνδαλα

Σε επανάληψη της δήλωσής του που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις προχώρησε ο σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φαραντούρης το πρωί της Πέμπτης λέγοντας στον ΣΚΑΪ ότι είναι «ευ...

Φόρτωση άρθρων...