Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Λοβέρδος: «Μετά τις γιορτές θα ανακοινώσω την απόφασή μου για το πολιτικό μου μέλλον»

Μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του για το πολιτικό του μέλλον ο Ανδρέας Λοβέρδος. 

Ερωτηθείς για τα σχέδιά του απάντησε «είπα στην ομιλία μου ότι υπάρχουν τρεις προοπτικές για μένα εφόσον αποφάσισα να είμαι πολιτικά παρών. Η πρώτη είναι η πρόταση που μου κάνουν στον δρόμο να προσχωρήσω στη Νέα Δημοκρατία, η δεύτερη να ιδρύσουμε πολιτικό κόμμα για να καλύψει τον χώρο του κέντρου και η τρίτη να δημιουργήσουμε μια πολιτική κίνηση με στόχο να κατέβουμε στις Ευρωεκλογές ή ανάλογα με την πορεία των πραγμάτων να επιδιώξουμε κάποια συνεργασία με στόχο την κάθοδο στις Ευρωεκλογές. Είμαι μαθημένος στην υπομονή, ένα βήμα την φορά είναι αρκετό».

«Μετά τις γιορτές η απάντηση. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, ωριμάζει μέσα μου η τελική μου επιλογή», τόνισε ο πρώην υπουργός, μιλώντας στον Realfm 97,8.

«Τα Γλυπτά είναι δικά μας, η διαπραγμάτευση συνεχής, η κίνηση του κ. Σούνακ ήταν απαράδεκτη και πολύ προσβλητική η απάντηση από το γραφείο του ότι είναι διαθέσιμος ο αναπληρωτής. Πιο μεγάλη προσβολή από αυτή δεν μπορούσε να γίνει. Πίσω από αυτό πέρα από τα Γλυπτά, υπάρχει και κάτι ακόμη. Δεν φτάνει η ενόχληση από όσα είπε ο Έλληνας Πρωθυπουργός για να οδηγήσει τα πράγματα εκεί», ανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Οι Άγγλοι συντηρητικοί έχουν εσωκομματικό πρόβλημα», πρόσθεσε ο πρώην βουλευτής.

«Κρατάω μικρό καλάθι για την επίσκεψη Ερντογάν. Δεν ξέρω αν θα βγει κάτι από αυτό, ωστόσο διάλογος υπάρχει», είπε σχετικά με την επίσκεψη του Προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παραμένει πιστή στον αγώνα

Μπορεί ο φόβος για την κατακραυγή και η εντεινόμενη δυσπιστία για την λειτουργία των θεσμών στην Ελλάδα να μην άφησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη κανένα περιθώριο να επιτρέψει στην Άννα ...

Το ζεϊμπέκικο του Κουτσούμπα στις ΗΠΑ - Ήρθε σε κέφι στη Μέκκα του Καπιταλισμού (Video)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει τον Δημήτρη Κουτσούμπα να χορεύει ζεϊμπέκικο στις ΗΠΑ, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης. Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ...

Φόρτωση άρθρων...