Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Λοβέρδος σε ΣΥΡΙΖΑ: «Το ΠΑΣΟΚ δεν εκβιάζεται» (Video)

«Να μας εκβιάζουν πριν τις εκλογές δεν το έχουμε ξαναζήσει», τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός σε παρέμβασή του στην επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών υποθέσεων της Βουλής.

Σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, κατηγορώντας την Αξιωματική Αντιπολίτευση πως επιχειρεί να εκβιάσει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Παρεμβαίνοντας στην επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών υποθέσεων της Βουλής τόνισε πως η Χαριλάου Τρικούπη δεν εκβιάζεται από «κανέναν και για κανέναν», ενώ απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ είπε πως συνηθίζει να μετατρέπει σε βούρκο τα πεδία των πολιτικών μαχών.

«Όλα τα έχουμε ζήσει προ των εκλογών αλλά να μας εκβιάζουν πριν τις Εκλογές δεν το έχουμε ξαναζήσει, τόσες πολλές φορές», επεσήμανε και πρόσθεσε: «μου είναι αδιανόητο να μην αναφερθώ από το βήμα αυτό σε έναν εκβιασμό που ασκείται στο κόμμα μας από την εκπρόσωπο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το ΠΑΣΟΚ ούτε εκβιάζεται ούτε απειλείται και δεν εκβιάζεται από κανέναν και για κανέναν».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος χαρακτήρισε τις δηλώσεις της Πόπης Τσαπανίδου κατά του Νίκου Ανδρουλάκη ως «βρώμικα μισόλογα» ενώ σημείωσε: «Δεν είναι πρώτη φορά που αυτό το κόμμα διολισθαίνει σε τέτοιες κατηφόρες εύχομαι για το καλό της χώρας μας να είναι τελευταία αλλά δεν το ελπίζω. Ούτε μπορώ να πω ότι εκπλήσσομαι από τέτοιες δηλώσεις γιατί είναι δηλώσεις ευθέως ανάλογες με το κόμμα που εκπροσωπεί. Σε μας αυτά όμως δεν περνάνε. Πολύ κακό δρόμο έχει διαλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ να βαδίσει ενόψει εκλογών είναι συνηθισμένοι να μετατρέπουν σε βούρκο κάθε πεδίο πολιτικής μάχης αλλά και αυτή τη φορά θα τους αντιμετωπίσουμε με σθένος. Το ΠΑΣΟΚ δεν εκβιάζεται από κανέναν και για κανέναν».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φαραντούρης: Ευχής έργον να ρίξει την κυβέρνηση η ευρωπαία εισαγγελέας - Οργισμένη αντίδραση από ΝΔ

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η δήλωση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Φαραντούρη, ότι «θα ήταν ευχής έργον να ρίξει την κυβέρνηση η ευρωπαία εισαγγελέας». ...

Επιμένει ο Φαραντούρης: Ευχής έργον να παραιτήσει η Ευρωπαία εισαγγελέας την κυβέρνηση εάν συσκοτίζει σκάνδαλα

Σε επανάληψη της δήλωσής του που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις προχώρησε ο σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φαραντούρης το πρωί της Πέμπτης λέγοντας στον ΣΚΑΪ ότι είναι «ευ...

Η υπονόμευση της κυβέρνησης και το κόστος για την οικονομία σε περίπτωση εκλογών

Η υπονόμευση της κυβέρνησης και του Μητσοτάκη αποτελεί... μονόδρομο για τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία, αδιαφορούν για το γεγονός ότι ο διεθνής παράγοντας νιώθει ασφάλεια ...

Φόρτωση άρθρων...