Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Μητσοτάκης για Παύλο Μπακογιάννη: Τριάντα τρία χρόνια μετά, φάρος για όλους η σκέψη και η προσφορά του

Παρασκήνιο

Με μία φράση του Παύλου Μπακογιάννη ο Κυριάκος Μητσοτάκης τίμησε τη μνήμη του, 33 χρόνια από την ημέρα που δολοφονήθηκε από μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη» στην είσοδο του γραφείου του στην οδό Ομήρου στο Κολωνάκι.

«Κράτα, λοιπόν, όσο μπορείς ελεύθερη την ψυχή σου. Και ανοιχτό το νου για τις αυριανές σου σκέψεις και ιδέες», είναι η φράση του Παύλου Μπακογιάννη που επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη σημερινή ημέρα. «Τριάντα τρία χρόνια μετά, φάρος για όλους η σκέψη και η προσφορά του», πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός. 

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Κράτα, λοιπόν, όσο μπορείς ελεύθερη την ψυχή σου. Και ανοιχτό το νου για τις αυριανές σου σκέψεις και ιδέες».
Τριάντα τρία χρόνια μετά, φάρος για όλους η σκέψη και η προσφορά του.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Προσωπική απόφαση Κασσελάκη η αποπομπή Παπανώτα - Το είχε αποφασίσει εδώ και μέρες

Προσωπική απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη ήταν η αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα, σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε την α...

Μέχρι και ο Γκλέτσος... αγανάκτησε με τον Κασσελάκη: «Απογοήτευση το παιδί, ψήφο από μένα δεν παίρνει, τέλος» (εικόνες)

Σε πλήρη μεταστροφή της άποψής του για τον Στέφανο Κασσελάκη προχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος όπως προκύπτει τόσο από ανάρτησή του στο Facebook όσο και από απαντήσεις που έδωσε στα σ...

Φόρτωση άρθρων...