Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Μητσοτάκης: Δεν είδα σε καθεστώς πένθους τον κ. Κασσελάκη, τον είδα μια χαρά να τσικνίζει

Παρασκήνιο

Σκωπτικά σχολίασε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής την αναφορά του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλου ότι δεν τσίκνησε γιατί ήταν σε πένθος για το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια.

«Σπανίως αναφέρομαι στην αντιπολίτευση», είπε ο πρωθυπουργός, «αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό γιατί πράγματι τα πολιτικά μηνύματα που εκπέμψατε, γιατί δεν είδα σε καθεστώς πένθους τον κ. Κασσελάκη, τον είδα μια χαρά να τσικνίζει», είπε.

«Έχετε έναν πρόεδρο που σπούδασε σε σπουδαίο μη κρατικό αμερικανικό πανεπιστήμιο με υποτροφία, ο κος Κασσελάκης που σπούδασε σε ένα τέτοιο πανεπιστήμιο αν ερχόταν εδώ να ανοίξει παράρτημα στην Ελλάδα θα έλεγε όχι. Πόση υποκρισία; Καλά να τα λέει ο κος Τσίπρας που σπούδασε το Μετσόβιο αλλά ο κος Κασσελάκης; Φαντάζομαι άλλες σκέψεις είχε αλλά με το που βούτηξε στον μικρόκοσμο του ΣΥΡΙΖΑ προσαρμόστηκε τι να κάνει;».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βρήκε ο Φίλιππος τον Ναθαναήλ: Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη

Στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ έχει ενταχθεί ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας αναλαμβάνει κεντ...

Φόρτωση άρθρων...