Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Μητσοτάκης: Στην τελετή απονομής του βραβείου «Αυτοκράτειρα Θεοφανώ» στη Θεσσαλονίκη (Photos)

Στην τελετή απονομής του βραβείου «Αυτοκράτειρα Θεοφανώ», παραβρέθηκε το βράδυ ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο μνημείο της Ροτόντας στη Θεσσαλονίκη.

Το βραβείο απονεμήθηκε στον παγκοσμίου φήμης πιανίστα και μαέστρο Daniel Barenboim, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του Πρωθυπουργού.

Το παρέλαβε εκ μέρους του ο γιος του Michael Barenboim, καθώς ο βραβευθείς δεν μπορούσε να παραβρεθεί για λόγους υγείας.

Μητσοτάκης: Στην τελετή απονομής του βραβείου «Αυτοκράτειρα Θεοφανώ» στη Θεσσαλονίκη

Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού σε έκθεση φωτογραφίας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε στη συνέχεια την έκθεση φωτογραφίας που φιλοξενείται στην έδρα της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τα 48 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, όπου ξεναγήθηκε από τον Πρόεδρο της Διοικούσας, Ζήση Ιωακείμοβιτς.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είδε από κοντά το σπάνιο υλικό και τα ντοκουμέντα από την ιστορία της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη που προβάλλονται στην έκθεση.

Στην έκθεση παρευρέθηκαν επίσης η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για Θέματα Μακεδονίας - Θράκης και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Κούβελας, ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Καράογλου, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, η Διευθύντρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης και ο Διευθυντής του Γραφείου Προέδρου της ΝΔ και Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κωνσταντοπούλου: Δεν προσκαλούμε ακροδεξιά και ναζιστικά στοιχεία να μας ψηφίσουν στις ευρωεκλογές

Δεν προσκαλούμε ακροδεξιά και ναζιστικά στοιχεία να μας ψηφίσουν στις ευρωεκλογές, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τον Δημήτρη Τάκη και τη Χριστίνα...

Πώς θα παίξει... μπάλα ο Μητσοτάκης έως τις Ευρωεκλογές και γιατί θα είναι πρωθυπουργός έως το 2031

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ, η οποία έβγαλε ειδήσεις και έστειλε βαρυσήμαντα μηνύματα. Έως τις Ευρωεκλογές, η Νέα ...

Φόρτωση άρθρων...